Actieve vakantie in bijzonder Zuid-Afrika!

Op actieve wijze langs de hoogtepunten
Deze actieve privéreis per huurauto begint in Kaapstad, vanwaar je bekende hoogtepunten uit de omgeving verkent. Je wandelt onder leiding van een gids naar de top van de Tafelberg en langs de schitterende rotsformaties 'de 12 Apostelen'. Bewonder vooral ook het klassieke centrum van Kaapstad, de sfeervolle markten en de levendige stadsstranden. De volgende stop is het Cederbergen-gebergte, net ten noorden van Kaapstad. Een wandelgebied bij uitstek. De reis wordt afgesloten aan de rand van het Krugerpark, waar je een bijzondere safari-ervaring combineert met mooie wandelingen. 

Comfortabele lodges en hotels
Je verblijft tijdens de reis in comfortabele lodges en hotels. De meeste accommodaties beschikken tevens over een zwembad waaraan je heerlijk kunt ontspannen.

Tijdbesparende binnenlandse vlucht
Om je zoveel mogelijk van Zuid-Afrika te laten zien, hebben wij een binnenlandse vlucht van Kaapstad naar Johannesburg opgenomen. 

Vele hoogtepunten van Zuid-Afrika op uw eigen tempo
Je rijdt met jouw eigen reisgezelschap per huurauto die aansluit op jouw wensen. Het grote voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. Wil je ergens een foto van maken? Of een heerlijke Zuid-Afrikaanse lekkernij proeven? Met een eigen auto kun je stoppen waar je wilt en zo jouw eigen reistempo bepalen. Om het je nog aangenamer te maken, krijg je van ons een gepersonaliseerde route- en reisgids. 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit