Bruisend Buenos Aires, gecombineerd met natuurspektakel, een tropisch eiland en Rio de Janeiro in Brazilië

Ga met ons mee op deze nieuwe reis naar de mooiste plekken in zuidelijk Brazilië, en begin je reis in de Europees aandoende hoofdstad van Argentinië, Buenos Aires. Zo combineer je 2 landen in één tour! We bezoeken niet alleen het mondaine Buenos Aires en de indrukwekkende watervallen van Foz do Iguaçu, maar ook bruisend Rio de Janeiro en het koloniale plaatsje Paraty waar we een boottocht langs de tropische ‘Costa Verde’ maken. Onze reis eindigt op het tropische eilandje Ilha Grande, waar geen auto’s rijden en je heerlijk kunt ontspannen op de mooie stranden.

Comfortabele, centraal gelegen hotels
Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel busvervoer met ervaren chauffeurs en bepaalde trajecten zullen we per vliegtuig afleggen. We overnachten in goede toeristenklassehotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. In Foz do Iguaçu zitten we in een heerlijk hotel met geweldig groot zwembad.

Inbegrepen excursies
In de reissom zijn een aantal excursies reeds opgenomen, zoals een stadswandeling in Buenos Aires, een bezoek aan de watervallen bij Foz do Iguaçu en een superrelaxte boottocht voor de Costa Verde vanuit het pittoreske Portugees-koloniale stadje Paraty. Uiteraard wordt de Suikerbroodberg in Rio ook niet overgeslagen!

Onze Nederlandssprekende reisleiders staan voor je klaar
Deze rondreis wordt begeleid door onze eigen ervaren reisleiders. Heb je nu al een vraag? Stel deze dan op ons reisleiderforum.
 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

minimaal 10 / maximaal 26 deelnemers
Minimum leeftijd: 8 jaar