Zeer complete rondreis langs alle hoogtepunten van Zuid-Brazilië

Reis met ons mee naar de mooiste plekken in zuidelijk Brazilië! We bezoeken niet alleen de bruisende stad Rio de Janeiro en de indrukwekkende watervallen van Foz do Iguaçu, maar ook het beroemde natuurgebied de Pantanal. In Bonito kunt u snorkelen in rivieren en de mooiste, kleurige vissen spotten en in het koloniale plaatsje Paraty aan de kust heeft u de mogelijkheid om een schoenertocht te maken langs de tropische ‘Costa Verde’. Onze reis komt ook in het pittoreske goudmijn-stadje Ouro Preto, een koloniaal pareltje.

Comfortabele, centraal gelegen hotels
Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel busvervoer met ervaren chauffeurs en bepaalde trajecten zullen we per vliegtuig afleggen. We overnachten in goede toeristenklassehotels en sfeervolle pousada's, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. In de Pantanal verblijven we op een authentieke ‘fazenda’ (boerderij) en maken hier vele excursies om de bijzondere flora en fauna in de omgeving te ontdekken. 

Inbegrepen excursies
In de reissom zijn een aantal excursies reeds opgenomen, zoals een bezoek aan de Gruta do Lago Azul bij Bonito en een stadswandeling in het pittoreske mijnwerkersstadje Ouro Preto met gids.

Onze Nederlandssprekende reisleiders staan voor u klaar
Deze rondreis wordt begeleid door onze eigen ervaren reisleiders.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte
(geen minimum nodig bij een gegarandeerd vertrek)
Minimaal 10 / maximaal 30 deelnemers