Kwaliteit en betrouwbaarheid

FOX, verre reizen van ANWB

ANWB Ledenvoordeel: Exclusief voordeel met je ANWB-lidmaatschap

Met uw ANWB-lidmaatschap geniet u exclusief, ongeacht hoe lang u lid bent, direct van de vele voordelen op het unieke en gevarieerde reisaanbod van ANWB Ledenreizen. Zo profiteert u het hele jaar door, voor elk budget of type reis, van de beste aanbiedingen op het gebied van prijs, kwaliteit en service! Daarnaast wordt u loyaliteit ook nog extra beloond.

Want hoe langer lid, hoe meer voordeel!

Speciaal samengesteld ANWB Ledenreizen aanbod

Alle voordelen en extra's wisselen continu en gelden op het speciaal samengestelde aanbod; van korte reizen tot verre reizen en van autoreizen, cruises, zonvakanties tot actieve reizen, camperreizen en kampeerreizen. Bekijk dus snel de vele voordelen en extra's die u als ANWB-lid geniet.

Naar het reisaanbod op www.anwb.nl

Geen aanbetaling voor ANWB-leden!

Bent u ANWB-lid en boekt u een vakantie bij één van de ANWB reisorganisaties, dan hoeft u nu niet meer aan te betalen.

De voorwaarden van deze actie zijn:

  • Deze actie loopt van 1 juli 2016 tot en met augustus 2017 en is van toepassing op alle reizen van alle 7 ANWB-reisorganisaties: Pharos Reizen, FOX Verre reizen, Cruise Travel Nederland, SNP Natuurreizen, Kampeerreizen van ANWB, Travelhome en ANWB Ledenreizen.
  • Indien de reiziger ANWB-lid is, verlangt de reisorganisator bij de totstandkoming van de overeenkomst geen aanbetaling op de reissom van de reiziger.
  • De reiziger dient wel de totale premie en poliskosten van de eventueel, bij de reservering gesloten reis- en/of annuleringsverzekering, direct volledig te voldoen. Ook de kosten voor losse vliegtickets en autohuur moeten direct na de reservering worden voldaan.
  • Het totaal uitstaande bedrag van de reissom moet uiterlijk zes weken voor de vertrekdatum volledig aan de reisorganisator zijn voldaan.
  • Indien de overeenkomst binnen zes weken vóór de dag van vertrek tot stand komt, moet terstond de gehele reissom worden voldaan.
  • De korting voor ANWB-leden op de reserveringskosten bij de reisorganisaties is komen te vervallen per 1 juli 2016.
  • De ANVR consumentenvoorwaarden en aanvullende reisvoorwaarden van de reisorganisatie blijven van kracht.

Mis ze niet langer!

Meld u nu aan voor de Vakantie-Nieuwsbrief en ontvang elke maandag als eerste de leukste tips en scherpste reisaanbiedingen van ANWB Ledenreizen en uit de Kampioen.

Terug naar boven