Jouw persoonlijk account

Mijn FOXBOX - Inloggen

Het is zover!

FOX is vanaf nu ANWB!

Al het reisaanbod van FOX is inmiddels terug te vinden op anwb.nl/vakantie. Een wereld vol reisinspiratie. Letterlijk, want naast ons verre reisaanbod, vind je nu ook verrassende, avontuurlijke Europese reizen en kun je zelfs Nederland met ons ontdekken.

Lees hieronder alles over je geboekte vakantie

Ga met ons mee!

Alles over je geboekte vakantie

Heb je een groepsreis geboekt?
De komende maanden worden onze groepsreizen overgezet in een nieuw reserveringssysteem. Hierdoor kun je straks je reisinformatie en reisbescheiden in Mijn ANWB terugvinden. Zodra dit voor jou gereed is, zullen we je hierover informeren. Je krijgt dan ook een uitnodiging voor het aanmaken van een Mijn ANWB account.

Heb je al een Mijn ANWB account?
Dan hoef je zelfs niets te doen en kun je vanaf dat moment je reisinformatie in je bestaand account terugvinden. Tot we de boeking hebben overgezet, blijft de informatie in de huidige FOXBOX zichtbaar.

Heb je een privéreis geboekt?
Voor alle privé rondreizen geldt dat deze informatie in de FOXBOX blijft staan. Je kunt hier tot aan je vertrek al je boekingsinformatie en reisbescheiden inzien.

Hulp nodig of overige vragen?
Heb je problemen bij het inloggen in de FOXBOX of overige vragen? Neem contact op met onze klantenservice en we helpen je uiteraard graag!

Je kunt ons telefonisch bereiken op nummer: 088 2690269