Alle vakanties naar Afrika op een rij.

Rondreizen Afrika

Rondreis Afrika

Reizen naar Afrika is een droom voor menig reiziger. Van prachtige safari’s in het Kruger Park in Zuid-Afrika tot aan slapen onder de sterrenhemel in de Sahara in Marokko. Bezoek de Maasai in Kenia en Tanzania of bewandel de dieprode zandduinen van de Namib in Namibië. Voor de echte ontdekkingsreizigers mag een bezoek aan Botswana niet ontbreken. Ontdek met een 4WD het prachtige land ten noorden van Zuid-Afrika en aanschouw de nijlpaarden in de Okavango Delta tijdens een vakantie in Afrika. Een reis naar Afrika is gegarandeerd een bijzonder ervaring!

Tijdens een rondreis in Afrika zult u moeten kiezen tussen vele verschillende mogelijkheden van het continent Afrika. Maar liefst 54 verschillende landen maken samen Afrika. Overnacht in luxe en weelde in één van de prachtige lodges in Zuid-Afrika of overnacht midden in een wildreservaat in een tent. Combineer de avontuurlijke reizen in Afrika met een heerlijk strandverblijf in Mauritius, de Seychellen of Zanzibar.

Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen uit een van onze vele groepsreizen naar Afrika, single reizen naar Afrika, familiereizen naar Afrika of individuele rondreizen naar Afrika.

Laat u inspireren voor een reis naar Afrika!

Een reis naar Afrika is moeilijk te kiezen, er zijn zo veel mooie plaatsen en landen om te bezoeken dat het soms bijna te veel is. FOX helpt u met oriënteren met deze artikelen over reizen in Afrika.

Waar kunt u de mooiste safari's maken in Afrika? In welke landen kan u de Big Five spotten in Afrika? En wat is de beste reistijd voor een gamedrive in Afrika?

Afrika is een enorm divers en gigantisch continent met tal van verschillende mogelijkheden. Van het ruige zuiden tot aan het dorre noorden. Elk land is enorm verschillend en iedere bestemming heeft zijn eigen unieke locaties om te bezoeken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een rondreis in Afrika? Bent u zich nog aan het oriënteren of wilt u alvast genieten van wat u te wachten staat? Wij schrijven wekelijks een nieuw artikel over één van de vele bestemmingen in ons reisaanbod.  

Safari's, overnachten in de natuur en de Big Five!

Een rondreis door Afrika is een prachtige ervaring, voor zowel jong als oud, ervaren als onervaren reiziger. Elk land of zelfs elke regio ziet er weer compleet verschillend uit. Van de prachtig historische steden in Marokko tot aan het natuurrijke Zuidelijk Afrika. Combineer verschillende landen tijdens een rondreis in Afrika zoals Botswana, Namibië en Zuid-Afrika of Tanzania en Kenia. Wij nemen u mee naar 10 verschillende bestemmingen in Afrika voor een prachtige rondreis door Afrika!


Terug naar boven