Alle vakanties naar Afrika op een rij

Rondreizen Afrika

Rondreis Afrika

Reizen naar Afrika is een droom voor menig reiziger. Van prachtige safari’s in het Kruger Park in Zuid-Afrika tot aan slapen onder de sterrenhemel in de Sahara in Marokko. Bezoek de Maasai in Kenia en Tanzania of bewandel de dieprode zandduinen van de Namib in Namibië. Nieuw in ons aanbod zijn rondreizen naar het fascinerende en mysterieuze Egypte. Ontdek met een 4WD het prachtige land ten noorden van Zuid-Afrika en aanschouw de nijlpaarden in de Okavango Delta tijdens een vakantie in Afrika. Een reis naar Afrika is gegarandeerd een bijzonder ervaring!

Tijdens een rondreis in Afrika zul je moeten kiezen tussen vele verschillende mogelijkheden van het continent Afrika. Maar liefst 54 verschillende landen maken samen Afrika. Overnacht in luxe en weelde in één van de prachtige lodges in Zuid-Afrika of overnacht midden in een wildreservaat in een tent. Combineer de avontuurlijke reizen in Afrika met een heerlijk strandverblijf in Mauritius, de Seychellen of Zanzibar.


Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen uit een van onze vele groepsreizen naar Afrika, single reizen naar Afrika, familiereizen naar Afrika of individuele rondreizen naar Afrika.

Laat je inspireren voor een reis naar Afrika


Een reis naar Afrika is moeilijk te kiezen, er zijn zo veel mooie plaatsen en landen om te bezoeken dat het soms bijna te veel is. FOX helpt je met oriënteren met leuke, inspirerende artikelen over reizen in Afrika.

Waar kun je de mooiste safari's maken in Afrika? In welke landen kan je de Big Five spotten in Afrika? En wat is de beste reistijd voor een gamedrive in Afrika? Afrika is een enorm divers en gigantisch continent met tal van verschillende mogelijkheden. Van het ruige zuiden tot aan het dorre noorden. Elk land is enorm verschillend en iedere bestemming heeft zijn eigen unieke locaties om te bezoeken. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een rondreis in Afrika? Ben je je nog aan het oriënteren of wil je alvast genieten van wat je te wachten staat? Wij schrijven wekelijks een nieuw artikel over één van de vele bestemmingen in ons reisaanbod.

Pijl naar beneden

Afrika

Van safari’s tot overnachten onder de sterrenhemel

Ontdek een continent vol verassingen en bijzondere ervaringen. Maak kennis met onze Rondreizen in Afrika. Afrika is ideaal voor natuurliefhebbers vanwege de prachtige nationale parken waar je de Big Five kunt spotten. Indrukwekkend, maar ook adembenemend! Liever ronddwalen op kleurrijke markten, in smalle straatjes met rondom indrukwekkende paleizen van sultans? Kies dan voor het Afrikaanse vakantieland Marokko. Overblijfselen van oude beschavingen vormen samen met de koningssteden, souks en de uitgestrekte woestijn perfecte ingrediënten voor een reis om nooit te vergeten!