Buenos Aires

A Hotel

Het kleinschalige boutiquehotel A Hotel bevindt zich op een rustige locatie in de historische wijk Recoleta in Buenos Aires. Dit driesterrenhotel ligt op 5 minuten lopen van de Basilica Nuestra Señora Del Pilar, en de beroemde Recoleta begraafplaats. Bovendien is er volop keuze aan heerlijke restaurants en gezellige winkeltjes in de directe omgeving.

Het A hotel is een zogenaamd 'arthotel' met in de gezamenlijke ruimtes diverse kunstwerken van hedendaagse Argentijnse schilders aan de muur. Ook de kleine maar zeer sfeervolle kamers zijn allemaal uniek ingericht met originele kunstwerken en hoge, imposante deuren. De kamers beschikken alle over airconditioning, een flatscreen, kluisje en een kleine badkamer met douche en toilet. De meeste kamers hebben een (klein) raam dat uitkijkt op een binnenmuur.

Tot de overige faciliteiten van het A Hotel behoren een gezellige woonkamer, een bibliotheek, een lift en een overdekt terras. Er is gratis wifi in het hele hotel. Het dichtstbijzijnde metrostation ligt op slechts 5 minuten lopen.

Aandachtspunten

  • Onze accommodaties worden tweemaal per jaar door ons persoonlijk bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit
  • De getoonde hotels voor deze reis zijn onder voorbehoud. Je verblijft mogelijk in een gelijkwaardig alternatief.
  • Bij de reisbescheiden ontvang je de definitieve hotellijst.