4-daags verblijf Peninsula Valdés

Aan de Atlantische kust halverwege Argentinië ligt één van 's werelds belangrijkste zeereservaten. Hier leven walvissen, orka’s, zeehonden, zeeleeuwen, pinguïns en vele zeevogels in hun natuurlijke omgeving.

Aan de Golfo Nuevo bij Puerto Madryn treft u van juli tot oktober walvissen aan die de bezoeker van dichtbij kan bekijken. Aan de noordkust van het schiereiland, bij Punta Norte, bevinden zich honderden zeeolifanten. Daarnaast leven hier ook ontelbare zeevogels, zeerobben, dolfijnen en zeeleeuwen. Ten zuiden van Trelew, bij Punta Tombo, bevinden zich vele duizenden pinguïns.

Bij Punta Tombo kunt u de Magellanic pinguïns zien van september tot maart. Walvissen kunt u hier met name zien tussen juni en december. Tussen oktober en april zwemmen orka’s vaak dicht bij de kust om te jagen op jonge zeeleeuwen en zeehonden. Zeeolifanten en zeeleeuwen kunnen het gehele jaar gezien worden.

Seat-in coach
De verlenging wordt uitgevoerd per seat-in coach: u sluit zich met uw eigen reisgezelschap aan bij een internationaal gezelschap en reist in een comfortabele minibus. FOX heeft de overnachtingen en de binnenlandse vluchten voor u geregeld.

De verlenging gaat in op de dag dat u volgens het programma terug naar huis zou vliegen en bestaat uit drie overnachtingen Puerto Madryn en één overnachting Buenos Aires.

Dagprogramma

Dag 1 Buenos Aires - Puerto Madryn

Op de voorlaatste dag van uw rondreis transfer naar de luchthaven voor uw vlucht van Buenos Aires naar Trelew (circa twee uur) en transfer naar uw hotel in Puerto Madryn (1,5 uur).

Dag 2 Schiereiland Valdés

Hele dag excursie naar het schiereiland Valdés. U treft hier kolonies zeeolifanten, zeeleeuwen en vele vogelsoorten aan. U kunt ter plaatse een boottocht maken naar de walvissen en mogelijk ook orka’s (circa USD 79,- per persoon). U heeft de meeste kans om walvissen te zien tussen de maanden juni en half december. De zeeolifanten krijgen tussen augustus en september hun jongen, die daar vaak tot april te zien zijn. Zeeleeuwen krijgen hun jongen tussen januari en februari en vertrekken weer in mei. De vele pinguïn die de kust bevolken zijn te zien tussen september en april aangezien zij dan hun jongen krijgen en verzorgen.

Dag 3 Schiereiland Valdés

Mogelijkheid om zelf de omgeving te verkennen of een extra excursie te boeken.

Dag 4 Valdés - Buenos Aires - Amsterdam

Vroeg transfer naar het vliegveld in Trelew voor uw vlucht naar Buenos Aires. Bij aankomst op de nationale luchthaven heeft u een transfer naar de internationale luchthaven van Buenos Aires, voor uw aansluitende vlucht terug naar Amsterdam. Hier komt u de volgende dag aan.

Inclusief

 • Binnenlandse vlucht Buenos Aires - Trelew v.v
 • Drie nachten verblijf in Posada de Madryn of gelijkwaardig op basis van logies-ontbijt
 • Eén volle dagexcursie naar het Schiereiland Valdés in internationaal gezelschap
 • Transfers luchthaven Trelew - hotel Puerto Madryn v.v. (o.b.v. internationaal gezelschap)
 • Transfers luchthaven Buenos Aires - hotel v.v. (o.b.v. privé transfers)

Aandachtspunten

 • Minimaal twee personen.
 • De vluchtprijzen in Argentinië kunnen per periode sterk wisselen. Het kan dus voorkomen dat de verkoopprijs verandert.
 • Let op; bij de prijzen onderaan de pagina staat door een fout het kopje Exclusief met hierbij de vluchtprijzen Buenos Aires (nationaal) - Trelew v.v. Dit is niet correct, deze zijn al opgenomen in de pakketprijs van het 4-daags verblijf Peninsula Valdes. Deze hoeft u dan ook niet hierbij op te tellen.
 • Let op! Indien u een verlenging naar Península Valdés boekt kunt u kosteloos 15 kg aan bagage meenemen, indien uw bagage tussen 16 kg en 20 kg weegt dient u ter plaatse ARS 650,- (ca. 15,- euro) per stuk bagage bij te betalen.
 • Deze verlenging is op basis van internationaal gezelschap en bestaat uit drie overnachtingen in Posada de Madryn (of gelijkwaardig) en één overnachting Buenos Aires.
 • Transfers zijn inclusief.
 • In verband met het wisselende vluchtschema van KLM dien je er rekening mee te houden dat je in bepaalde periodes jouw reis met één of meerdere nachten in Buenos Aires dient te verlengen.
 • Het kan voorkomen dat u een extra nacht in Buenos Aires moet verlengen in verband met het vluchtschema van KLM.
 • De vluchtprijzen in Argentinië kunnen per periode sterk wisselen. Het kan dus voorkomen dat de verkoopprijs verandert. Tevens kan het voorkomen dat door een afwijkende terugvlucht van KLM er hoge toeslagen voor gelden. Uiteraard worden deze te allen tijde eerst met u besproken.
 • Exclusief entreekosten Peninsula Valdes circa USD 27,- per persoon.
 • Exclusief luchthavenbelasting à USD 6,- per persoon (ter plaatse te betalen).
 • Exclusief luchthavenbelasting (ter plaatse te betalen).

Hotels

Castelar Hotel & Spa - Buenos Aires

Sfeervol hotel gebouwd in klassieke Victoriaanse stijl, perfect gelegen op loopafstand van de Plaza de Mayo, het beroemde Café Tortoni en gezellige winkeltjes. Het hotel bestaat al ruim 80 jaar en beschikt onder andere over een spa, sauna, fitnessruimte, internetmogelijkheden en gratis wifi op de kamer. Alle comfortabele kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, telefoon en badkamer met toilet en douche. Bij de receptie bevinden zich kluisjes. 's Ochtends kan je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Hosteria Las Maras - Peninsula Valdes

Hosteria Las Maras ligt in Puerto Madryn op het schiereiland Valdés. Het hotel beschikt over een gezellige woonkamer met open haard, tevens wordt er een lekker ontbijtbuffet geserveerd. Er is WifFi beschikbaar en gratis parkeergelegenheid. De comfortabele kamers beschikken over een plafondventilator, televisie en een nette badkamer met bad/douche en toilet.

La Posada de Madryn - Peninsula Valdes

Prijzen

Prijzen 4-daags verblijf Peninsula Valdés

Prijs vanaf   € 717,- p.p.