Groepsrondreizen in Argentinië

Bezoek Buenos Aires, Ushuaia, Perito Moreno en ontdek opmerkelijke diersoorten zoals de condor.
We overnachten in sfeervolle driesterrenhotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn diverse excursies al inclusief.

5

Groepsrondreizen in Argentinië

Groepsreis Argentinië – Ga met ons mee en ontdek dit unieke land

Argentinië is toch wel een heel bijzondere bestemming uit ons aanbod, vinden wij. En dat laten we zien tijdens een groepsreis naar Argentinië. Dit land staat natuurlijk bekend om de heerlijke steaks en wijnen, waar je ook volop van kunt genieten tijdens de groepsrondreis in Argentinië. Maar je zult ook genieten van de adembenemende natuur en bijzondere dieren tijdens de reis.

Argentinië groepsreis: ontdek Buenos Aires

Natuurlijk mag een bezoek aan de hoofdstad Buenos Aires niet ontbreken tijdens een groepsreis naar Argentinië. Dit is een bruisende en stijlvolle stad en dit wordt daardoor ook wel het Parijs van Zuid-Amerika genoemd. Tijdens een stadstour zien we verschillende hoogtepunten van deze stad zoals het Congreso National, de kunstenaarswijk La Boca, het operahuis Teatro Colón en de beroemde 'Plaza de Mayo'. Een bezoek aan deze stad is al een belevenis op zich!

Genieten tijdens de groepsrondreis in Argentinië

Tijdens de groepsrondreis in Argentinië zul je op Bourgondisch gebied ook zeker aan jouw trekken komen. Wat dacht je van een proeverij van Argentijnse wijnen? Zo kom je te weten wat je de lekkerste wijn vindt. Maar genieten kun je ook tijdens een wervelende tangoshow bij te wonen. Een aanrader als je het ons vraagt. En vergeet ook niet om een echte Argentijnse steak te bestellen in een restaurant, deze worden niet voor niets wereldwijd geroemd!

Groepsreis Argentinië combineren

Wij bieden gecombineerde groepsreizen naar Argentinië met andere landen zoals Chili en Brazilië. Want waarom zou je tijdens een groepsreis niet meerdere landen ontdekken? Samen met een groep ontdekken we de hoogtepunten van meerdere landen tijdens de reis, onder leiding van een deskundige, Nederlandssprekende reisleider. Een complete groepsreis, waarbij de vluchten, overnachtingen en veel excursies al door ons geregeld zijn.

Ga met ons mee

Bekijk onze groepsrondreizen naar Argentinië en ga met ons mee op dit grote avontuur. Liever met een singlereis naar Argentinië of juist met een individuele rondreis naar Argentinië? In ons aanbod hebben we voor iedereen een geschikte reis, die voor een onvergetelijke ervaring zal zorgen. Genoeg redenen om met ons mee te gaan dus!