15-d groepsrondreis Argentinië & Chili (vanaf 2021)

Deze rondreis is verbeterd
Je krijgt van ons:
  • Uniek verblijf op authentieke estancia bij gaucho dorp
  • Uitgebreide dagtocht door Torres del Paine NP
  • Argentijnse wijnproeverij in Buenos Aires
  • Bezoek aan de prachtige gletsjer van Perito Moreno
  • Non-stop met KLM

Alle pracht van het zuiden van Argentinië en Chili

Deze vernieuwde rondreis naar Patagonië laat je alle pracht zien van het zuiden van Argentinië en Chili. Na een bezoek aan het 'Parijs van Zuid-Amerika', Buenos Aires, genieten we van een verblijf in het typische 'gaucho' (cowboy) dorpje San Antonio de Areco. We overnachten hier op een authentieke en zeer comfortabele 'estancia'  (boerderij) en je kunt heerlijk door het historische dorpje slenteren. Zo krijg je nog een extra facet van het Argentijnse leven mee! Vervolgens reizen we naar de onwaarschijnlijk mooie Perito Moreno gletsjer en de ongelooflijke rotsformaties van Torres del Paine, welke de uitlopers vormen van het immense Andes gebergte. We overnachten in het Chileense havenplaatsje Puerto Natales en brengen nóg een dag door op een authentieke 'estancia' in Patagonië, waar we tevens van een typisch Patagonische 'asado' (barbecue) zullen genieten. Hierna gaan we via Punta Arenas naar Ushuaia, de zuidelijkste stad op aarde. Zuidelijker dan Vuurland met zijn Kaap Hoorn in Argentinië kunnen we in Zuid-Amerika niet komen. Van Ushuaia vliegen we terug naar Buenos Aires, waar we nog één overnachting hebben alvorens weer naar huis te vertrekken.

Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Argentinië en maken er een geweldige reis van. Reisleider Erik: "Zelfs na zoveel jaren ervaring als reisleider, voel ik altijd de positieve adrenaline weer door mijn lijf stromen als mijn gasten onderweg zijn van Schiphol naar Buenos Aires. Morgen komen ze met hoge verwachtingen aan en ik wil dat hun droomreis waarheid gaat worden en ze deze reis nooit meer vergeten."  

Comfortabel vervoer en hotels
De lange afstanden worden tijdens deze reis per vliegtuig afgelegd en de overige routes per comfortabele touringcar. Eén traject doen we met een stoere roadtruck en een ander met een lijnbusdienst, je zult er versteld van staan hoe comfortabel dat is in deze landen! We verblijven in gunstig gelegen en sfeervolle driesterrenhotels op basis van logies en ontbijt. 

Inclusief
Wij hebben ervoor gekozen om onder andere een dagexcursie in Torres del Paine NP, een dagexcursie naar een estancia in Patagonië, een stadstour in Buenos Aires én een wijnproeverij in Buenos Aires op te nemen in de prijs. Dit scheelt weer in de uitgaven ter plaatse.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 12 /maximaal 28 deelnemers. Deze reis wordt gezamenlijk uitgevoerd met de 21-daagse Argentinië-Chili-Brazilië rondreis