15-daagse groepsrondreis Argentinië & Chili (t/m maart 2020)

Je krijgt van ons:
  • Bezoek aan de prachtige gletsjer Perito Moreno
  • Verblijf middenin Torres del Paine NP!
  • Argentijnse wijnproeverij in Buenos Aires
  • Drie nachten in legendarisch Vuurland
  • Non-stop vluchten met KLM

Alle pracht van het zuiden van Argentinië en Chili

Deze rondreis naar Patagonië laat je alle pracht zien van het zuiden van Argentinië en Chili. We reizen van het 'Parijs van Zuid-Amerika', Buenos Aires, naar de onwaarschijnlijk mooie Perito Moreno gletsjer en de ongelooflijke rotsformaties van Torres del Paine, die de uitlopers vormen van het immense Andes gebergte. Hierna gaan we via Punta Arenas naar  Ushuaia, de zuidelijkste stad op aarde. Zuidelijker dan Vuurland met zijn Kaap Hoorn in Argentinië kunnen we in Zuid-Amerika niet komen.

Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Argentinië en maken er een geweldige reis van. Reisleider Erik: "Zelfs na zoveel jaren ervaring als reisleider, voel ik altijd de positieve adrenaline weer door mijn lijf stromen als mijn gasten onderweg zijn van Schiphol naar Buenos Aires. Morgen komen ze met hoge verwachtingen aan en ik wil dat hun droomreis waarheid gaat worden en ze deze reis nooit meer vergeten."  

Comfortabel vervoer en hotels
De lange afstanden worden tijdens deze reis per vliegtuig afgelegd en de overige routes per comfortabele touringcar. Eén traject doen we met een stoere roadtruck en een ander met het openbaar vervoer, je zult er versteld van staan hoe comfortabel dat is in deze landen! We verblijven in gunstig gelegen en sfeervolle driesterrenhotels op basis van logies en ontbijt. Ook verblijven we in een hostería middenin het Torres del Paine National Park, waardoor we volop kunnen genieten van de tijd die we hier zullen doorbrengen.

Inclusief
Wij hebben ervoor gekozen om onder andere een dagexcursie in Torres del Paine NP, een stadstour in Buenos Aires én een wijnproeverij in Buenos Aires op te nemen in de prijs. Dit scheelt weer in de uitgaven ter plaatse.

 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 12 /maximaal 28 deelnemers.