15-daagse groepsrondreis Argentinië & Chili

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.


Aandachtspunten

 • U kunt deze Extra opties en Verlengingen tijdens het boekingsproces al direct aan uw reis toevoegen.
 • In het gedetailleerde prijsoverzicht van de prijsberekening ziet u direct de juiste kosten.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij Extra opties en Upgrades niet

Optionele excursies in Buenos Aires

 • Fiesta Gaucha

  USD 107,- p.p.

  Unieke excursie waarbij u het country leven van de Argentijnen beter leert kennen. U gaat naar een prachtige ''estancia'' om deel te nemen aan de Argentijnse tradities, een zogeheten ''Fiesta Criolla''. Hier kunt u genieten van heerlijk eten en lokale muziek. U leert tijdens deze excursie hoe een overheerlijke barbecue wordt voorbereid en daarna mag u hiervan genieten tijdens de lunch. U ziet ook de beroemde cowboys van Argentinië, de gauchos. Kortom een leuke excursie om het typische Argentijnse leven te ontdekken!

  Deze excursie wordt uitgevoerd van dinsdag t/m zondag.

 • Fietsen in Buenos Aires

  USD 37-52,- p.p.

  Een leuke en interessante manier om Buenos Aires te leren kennen! De fietstocht zal u door de belangrijkste wijken van Buenos Aires voeren. Tijdens deze tour krijgt u een compleet beeld van de stad Buenos Aires.

  Inclusief: Helm en flesje water.
  Bij minimaal 2 personen: USD 52,- p.p.
  Bij minimaal 5 personen: USD 42,- p.p.
  Bij minimaal 8 personen: USD 37,- p.p.

 • Tango show & diner

  USD 90 p.p.

  Onder het genot van een heerlijke maaltijd kunt u genieten van een wervelende tango show.

  Inclusief: vervoer.

Optionele excursies in El Calafate

 • Minitrekking gletsjer Perito Moreno

  ARS 4400 p.p. - 4500 p.p.

  Deze minitrekking-excursie neemt u mee langs en óp de adembenemende Perito Moreno gletsjer. Samen met de rest van de FOX groep wandelt u over de wandelpaden bij de gletsjer, waarbij u tijd heeft foto’s te maken en te zien hoe enorme ijsblokken in het water storten, hoge golven veroorzakend. Vervolgens begint u aan de minitrekking excursie en gaat u vanuit de haven aan boord van een boot om de Rico Branch over te steken, waarbij u ongeveer 20 minuten langs de gletsjer vaart. Aan de overkant aangekomen maakt u een wandeling door het bos, vlak langs de rand van Perito Moreno. Vervolgens gaat u beginnen aan het echte hoogtepunt – een trekking van 1,5 uur bovenop de gletsjer met zeer ervaren gidsen. U gaat met speciale crampons aan uw schoenen de gletsjer op en voelt en hoort de gletsjer kreunen en kraken. Een waanzinnige ervaring! De tocht heeft een gemiddelde moeilijkheidsgraad: iedereen met een goede conditie kan deelnemen. (Wij raden de excursie echter af voor gasten met rugklachten en/of zwangerschap). Prijs is inclusief entree nationaal park. Aan het einde van de middag reist u terug naar El Calafate. 
  Indien u deze excursie wilt maken dient u dit direct bij aankomst in Buenos Aires op dag 2 aan te geven bij de reisleider. 

  Benodigdheden: stevige wandelschoenen, warme en winddichte kleding, zonnebril, zonnebrandcrème.
  Voor deze excursie geldt een maximum leeftijd van 65 jaar (uitzonderingen zijn niet mogelijk) en een goede conditie.
  Groepsexcursie inclusief transfers en gids.
  Entreegelden zijn inbegrepen.

  Deze excursie kan in Euro’s betaald worden.

  ARS 4500,- p.p.

 • Gletsjer Cruise

  ARS 4000 p.p.

  Spectaculaire cruise naar de indrukwekkende Upsala-gletsjer. U vaart over het Lago Argentino naar de wand van de Upsala-gletsjer, die minstens zo reusachtig is als de Perito Moreno-gletsjer. Het is de grootste gletsjer van het Glaciares National Park. Tijdens deze boottocht ziet u ijsblokken die van de gletsjer zijn afgevallen en soms wel vijf tot zes keer zo groot zijn als de boot. Ze hebben allerlei surrealistische vormen en zijn in de zon prachtig blauw.

  Prijs is exclusief entree nationaal park (circa ARS 700 p.p.). Deze excursie kan alleen in de lokale valuta (Argentijnse peso) betaald worden.

Optionele excursies in Ushuaia

 • Jeepsafari

  USD 115,- p.p.

  Ontdek de ongereptheid van Patagonië. Ga met een 4WD door de Andes, langs meren en door de oeroude bossen.

  De lunch is inclusief.

 • Beagle Cruise - Harberton Estancia

  USD 58,- p.p.

  Het begin van deze cruise is hetzelfde als de Beagle Cruise - Pinguins Island maar na Martillo Island gaat u verder naar Harberton Estancia. Hier zult u aan land gaan voor een rondleiding door de oude schapenboerderij waar u verteld zal worden hoe het dagelijks leven zich vroeger afspeelde in deze historische nederzetting. (exclusief transfer naar de haven en USD 3,- havenbelasting).

 • Beagle Cruise - Zeeleeuwen

  USD 44,- p.p.

  U verlaat de haven om richting het eiland Alicia te gaan, waar u oog in oog komt te staan met een zeeleeuwenkolonie. Onderweg ziet u verschillende soorten vogels, zoals aalscholvers en albatrossen. Op het Los Lobos eiland kunt u de 1-jarige en 2-jarige zeeleeuwen bewonderen, twee zeeleeuwenrassen. De boottocht gaat verder naar Eclaireurs eiland, waar ook de gelijknamige vuurtoren staat. Deze vuurtoren is gebouwd in 1920 en staat prominent op het eiland. Ook ziet u tijdens de tour veel verschillende soorten vogels. Hierna vaart u weer terug naar Ushuaia (exclusief transfer naar de haven en 4 USD havenbelasting).

 • Beagle Cruise - Pinguin Island

  USD 63,- p.p.

  U vertrekt vanuit de lokale haven per boot door het Beagle kanaal. Onderweg ziet u vele vogels en zeeleeuwen. U passeert onder andere de vuurtoren en een Chileense militaire post Puerto Williams. We varen door de Mackinlay Pass om vervolgens Martillo eiland te bereiken. Hier ziet u honderden pinguïns. Ook ziet u onderweg vele zeeleeuwen. Na dit bezoek vaart u terug naar Ushuaia. (Exclusief transfer naar de haven en 4 USD havenbelasting.)


Aandachtspunten

 • Deze excursies kunt u in de lokale valuta of, afhankelijk van de bestemming, met Euro's en ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de Xtra-optie (bijzondere sporten/wintersport).