21-daagse groepsrondreis Argentinië - Chili - Brazilië (t/m maart 2020)

Je krijgt van ons:
  • Bezoek aan immense Iguaçu watervallen
  • Verblijf middenin Torres del Paine NP!
  • Bezoek aan de prachtige gletsjer Perito Moreno
  • Uniek verblijf op een authentieke 'estancia' bij gaucho-dorp
  • Strandafsluiting in bruisend Rio de Janeiro

Schitterende rondreis langs bruisende steden en indrukwekkende natuur

Deze rondreis naar Argentinië, Chili en Brazilië is er één van uitersten. In Patagonië zien we het Andes gebergte met haar indrukwekkende gletsjers, waaronder de Perito Moreno en de ongelooflijke rotsformaties van Torres del Paine. Verder naar het zuiden komen we in Vuurland, het 'einde van de wereld'.

Van een omgeving waar altijd sneeuw ligt, vliegen we terug naar Buenos Aires en reizen door naar één van de meest indrukwekkende watervallen ter wereld: Foz do Iguaçu op de grens van Argentinië en Brazilië. We sluiten deze wel heel bijzondere rondreis af in het zonovergoten en bruisende Rio de Janeiro. 

Comfortabel vervoer en hotels
De lange afstanden worden tijdens deze reis per vliegtuig afgelegd en de overige routes per comfortabele airconditioned bus. Eén traject doen we met een stoere roadtruck en twee trajecten worden uitgevoerd per openbaar vervoer, je zult er versteld van staan hoe comfortabel dat is in deze landen! We verblijven in sfeervolle toeristenklassehotels op basis van logies en ontbijt, die veelal zeer gunstig gelegen zijn. Zo overnachten we bij het nationale park Torres del Paine in Chili middenin het park!

Tijdens deze rondreis bezoeken we de prachtige Perito Moreno gletsjer en maken een stadstour in Buenos Aires. Beide uitstappen zijn inbegrepen in de prijs. Uiteraard gaan we ook naar de watervallen bij Foz do Iguaçu. Dit scheelt weer in de kosten ter plaatse. 

Onze reisspecialisten staan voor je klaar
Het eerste gedeelte van de rondreis vind plaats onder begeleiding van onze deskundige Nederlandssprekende reisleiding. In Foz do Iguaçu worden we door onze lokale Engelssprekende gids begeleid en in Rio de Janeiro word je dan weer opgewacht door een Nederlandssprekende óf Engelssprekende reisleider. 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 12 /maximaal 28 deelnemers