21-daagse groepsrondreis Argentinië - Chili - Brazilië (vanaf 2021)

Deze rondreis is verbeterd
Je krijgt van ons:
  • 4* hotel áán de Copacabana in bruisend Rio de Janeiro
  • Uitgebreide dagtocht door Torres del Paine NP!
  • Uniek verblijf op een 'estancia' in een gaucho-dorpje!
  • Bezoek aan immense Iguaçu watervallen
  • Bezoek aan de prachtige gletsjer Perito Moreno

Schitterende rondreis langs bruisende steden en indrukwekkende natuur

Deze vernieuwde rondreis naar Argentinië, Chili en Brazilië is er één van uitersten. We verblijven in het mondaine Buenos Aires met zijn tango en Europees aandoende architectuur, en doen hier een stadstour en een Argentijnse wijnproeverij. In Patagonië zien we het Andes gebergte met haar indrukwekkende gletsjers, waaronder de Perito Moreno en de ongelooflijke rotsformaties van Torres del Paine. Verder naar het zuiden komen we in Vuurland, het 'einde van de wereld'. Ook verblijven we in het typische 'gaucho' (cowboy) dorpje San Antonio de Areco. We overnachten hier op een authentieke en zeer comfortabele 'estancia'  (boerderij) en u kunt heerlijk door het historische dorpje slenteren. Zo krijgt u nog een extra facet van het Argentijnse leven mee!

Van een omgeving waar altijd sneeuw ligt, vliegen we terug naar Buenos Aires en reizen door naar één van de meest indrukwekkende watervallen ter wereld: Foz do Iguaçu op de grens van Argentinië en Brazilië. We sluiten deze wel heel bijzondere rondreis af in het zonovergoten en bruisende Rio de Janeiro. 

Comfortabel vervoer en hotels
De lange afstanden worden tijdens deze reis per vliegtuig afgelegd en de overige routes per comfortabele airconditioned bus. Eén traject doen we met een stoere roadtruck en twee trajecten worden uitgevoerd per openbaar vervoer, je zult er versteld van staan hoe comfortabel dat is in deze landen! We verblijven in sfeervolle toeristenklassehotels op basis van logies en ontbijt, die veelal zeer gunstig gelegen zijn. 

Veel bezoeken inbegrepen
Tijdens deze rondreis bezoeken we de prachtige Perito Moreno gletsjer en maken een stadstour in Buenos Aires, beide zijn inbegrepen in de prijs. Uiteraard maken we ook een tocht door het overweldigende Torres del Paine National Park in Chili en gaan we naar de watervallen bij Foz do Iguaçu in Brazilië. Nieuw dit jaar is een bezoek aan een authentieke Chileense ranch in Patagonië, waar we getuige zijn van het schaapscheren én een typische lokale barbecue-lunch nuttigen. Dit scheelt weer in de kosten ter plaatse.  

Onze reisleiders staan voor je klaar
Het eerste gedeelte van de rondreis wordt begeleid door onze deskundige Nederlandssprekende reisleiding. In Foz do Iguaçu begeleidt onze lokale Engelssprekende gids de groep en in Rio de Janeiro word je dan weer opgewacht door een Nederlandssprekende óf Engelssprekende reisleider die je dag en nacht bij kan staan.

 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 12 /maximaal 28 deelnemers Deze reis wordt gezamenlijk uitgevoerd met de 15-daagse Argentinië-Chili rondreis