Vakantie Vakantie Patagonië

Wij durven wel te zeggen dat Patagonië is één van de meest unieke bestemmingen uit ons aanbod is. Tijdens een vakantie in Patagonië beleef je namelijk de meest unieke natuurverschijnselen. Van bizarre bergformaties en rokende vulkanen tot enorme ijsvelden en uitgestrekte en verlaten pampa’s. Patagonië heeft het allemaal. En wij zorgen ervoor dat je tijdens de vakantie in Patagonië optimaal de gelegenheid krijgt om deze natuurverschijnselen te ontdekken.

De ultieme highlights

Een vakantie in Patagonië brengt je naar de ultieme highlights van dit gebied in Zuid-Amerika. Het gebied strekt zich uit over zowel Chili als Argentinië en is ruim een miljoen vierkante kilometer groot. Om maar een paar highlights te noemen: geniet van de prachtige vergezichten in Torres del Paines en maak een trekking in de ruige Andes rondom El Chaltén. En wat dacht je van de indrukwekkende Perito Moreno Gletsjers bij El Calafate? Als natuurliefhebber kun je hier zeker je hart goed ophalen, tijdens een vakantie in Patagonië zie je de meest unieke natuurverschijnselen.

Vuurland: het zuidelijkste puntje

Tijdens een vakantie in Patagonië mag een bezoek aan Vuurland, het zuidelijkste puntje van Patagonië, niet ontbreken. Hier bevindt zich Ushuaia, de meest zuidelijke stad op aarde, ook wel ‘het einde van de wereld’ genoemd. In de zomermaanden vertrekken vanuit hier vele booten naar Antarctica. Zuidelijker dan dit kun je in Zuid-Amerika niet komen.

Een droomreis in Patagonië

In ons aanbod vind je meerdere mogelijkheden voor een vakantie in Patagonië. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een singlereis, een groepsreis of een individuele rondreis. Reis op de manier die jij het meest prettig vindt. Waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat een vakantie in Patagonië een droomreis wordt om nooit meer te vergeten.

 

We bezoeken deze plaats tijdens de volgende reizen