Privé rondreizen in Argentinië

Bezoek Buenos Aires, Ushuaia, Perito Moreno en ontdek opmerkelijke diersoorten zoals de condor.
We overnachten in sfeervolle driesterrenhotels.
Onze lokale partner staat wanneer nodig voor je klaar.
Bij ons zijn diverse excursies al inclusief.

2

Privé rondreizen in Argentinië

Individuele rondreis Argentinië – Ontdek dit veelzijdige land

Argentinië helemaal in jouw eigen tempo ontdekken, maar zonder dat je hoeft na te denken over de overnachtingen en de route? Kies dan voor een individuele rondreis naar Argentinië. Wij hebben de vluchten, de huurauto, de overnachtingen en diverse excursies geregeld. Verder heb je de vrijheid om de privé rondreis naar Argentinië in te delen zoals je zelf wilt.

Privé rondreis Argentinië: de hoogtepunten

Tijdens de rondreis in Argentinië kun je individueel, dus zonder een groep, alle hoogtepunten van dit bijzondere land bekijken. We hebben een reisprogramma samengesteld waarbij het diverse landschap van Argentinië ruim aan bod komt. Van het ruige Andesgebergte tot tropische bossen. Maar ook een bezoek aan de bruisende Buenos Aires mag niet ontbreken tijdens onze privé rondreizen in Argentinië.

Ontdek het echte Patagonië

Altijd al het echte Patagonië, dat zich uitstrekt over Argentinië en Chili, willen ontdekken, maar liever wel op eigen gelegenheid? Wij bieden een individuele rondreis in dit prachtige gebied aan met onder andere een bezoek aan het Argentijnse Merengebied en de gletsjers van Patagonië. Een adembenemende reis die ideaal is voor echte natuurliefhebbers.

Bekijk de mogelijkheden voor een privé rondreis naar Argentinië en ontdek de vrijheid en het comfort van onze reizen. Liever met een groep op pad? Bekijk dan onze groepsreizen naar Argentinië