Privé rondreis met huurauto Puur Argentinië

 

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Buenos Aires

 • Citytour Buenos Aires

  USD 115 p.p.

  Tijdens deze halve dag excursie gaat u alle bekende districten bezoeken van Buenos Aires. Ontdek tijdens deze tour het oude historische centrum, met daarnaast natuurlijk alle moderniteit wat men van een metropool kan verwachten. Gedurende deze tour krijgt u wat meer te weten over de architectuur van de mooie koloniale gebouwen, de cultuur en de mensen. In het kort is Buenos Aires: dynamisch, mondain en overweldigend. De tour begint op de Plaza de Mayo, vanwaar u verder gaat naar de oude stadsdelen: San Telmo, Monserrat en La Boca. Ook gaat u tijdens deze tour naar de groene en sfeervolle wijken Palermo en Recoleta, deze laatste wijk is vooral bekend omdat Máxima daar is opgegroeid en natuurlijk de bekende gelijknamige begraafplaats die in deze schitterende wijk ligt.
  1-2 personen: USD 115 p.p.
  Vanaf 3 personen: USD 41 p.p.
  Vanaf 6 personen: USD 29 p.p.
  Vanaf 12 personen: USD 19 p.p.

 • Fietsen in Buenos Aires

  USD 37-52,- p.p.

  Een leuke en interessante manier om Buenos Aires te leren kennen! De fietstocht zal u door de belangrijkste wijken van Buenos Aires voeren. Tijdens deze tour krijgt u een compleet beeld van de stad Buenos Aires. Inclusief: Helm en flesje water.
  Bij minimaal 2 personen: USD 52,- p.p.
  Bij minimaal 5 personen: USD 42,- p.p.
  Bij minimaal 8 personen: USD 37,- p.p.

 • Tango show & diner

  USD 90 p.p.

  Onder het genot van een heerlijke maaltijd kunt u genieten van een wervelende tango show.
  Inclusief: vervoer.

 • Fietstour naar Tigre

  USD 45 p.p.

  Per fiets rijdt u naar Puerto Madero, vanwaar u verder gaat per boot. Via de Rio Plata en Delta vaart u naar de haven van Tigre. Onderweg ziet u prachtige natuur, wilde dieren, planten en eilandjes aan u voorbij gaan. U leert over de gewoontes, tradities en manier van leven van de eilandbewoners. Wanneer u aankomt in Tigre gaat u weer verder per fiets. U bezoekt een lokale fruitmarkt en Paseo Victoria. Vandaar gaat u verder naar San Isidro, de nationale hoofdstad van het rugby met wereldwijde bekende clubs en een interessante geschiedenis. Hier maakt u een lunchstop bij een traditioneel restaurant. Na de lunch rijdt u verder op de fiets naar Tren de la Costa, welke u weer richting Buenos Aires neemt.

  Inclusief: Helm, flesje water, medische assistentie en een souvenir.

 • Panoramische City Tour (halve dag)

  USD 20 p.p.

  Deze tour laat u in het kort alle indrukken zien van Buenos Aires. U brengt een bezoek aan onder meer de verschillende pleinen zoals Plaza de Mayo en het gezellige plein San Martin. Overweldigend zal de Avenue 9 de Julio zijn, met haar 16 rijbanen en de Obelisk. U brengt verder een bezoek aan de historische wijken La Boca, Montserrat en San Telmo, dé wijk waar ooit de tango is begonnen. De bekende wijk La Recoleta, van de gelijknamige bekende begraafplaats en Palermo, een wijk met vele leuke restaurantjes en bars, komen aan bod tijdens deze tour. Als laatste bezoekt u het moderne Puerto Madero, het financiële en commerciële district en een voetbalstadium kan natuurlijk niet worden vergeten.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).