18-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Meren & Gletsjers van Patagonië

 

Argentinië en Chili zijn in razend tempo topbestemmingen van Zuid-Amerika geworden. Ontdek tijdens deze schitterende reis waarom!

Je komt, na een non-stop vlucht met KLM vanuit Amsterdam, aan in Buenos Aires, het Parijs van Zuid-Amerika. Hierna vervolg je de reis in het merendistrict van Argentinië waar je de huurauto in ontvangst neemt (inbegrepen in de reissom!). Verken hier de omgeving van onder andere Bariloche met zijn beboste bergen, kleurrijke meren en kristalheldere watervallen.

Vervolgens neem je een comfortabele nachtbus naar Patagonië waar je wandelingen rond El Chaltén kunt maken en het nationale park Torres del Paine in Chili bezoekt. Als absoluut hoogtepunt bezoek je de Perito Moreno gletsjer, waar met donderend geraas tonnen ijs afbreken en in het meer storten. Deze reis laat je het mooiste zien dat het zuiden van Argentinië en Chili te bieden heeft!

Huurauto
Je rijdt met jouw reisgezelschap in een gehuurde auto categorie Compact (Chevrolet Corsa of gelijkwaardig), deze is inclusief in de reissom. Bepaalde trajecten leg je af per openbaar vervoer, één traject wordt gedaan per comfortabele nachtbus. Een verrassende ervaring!

Kleinschalige hotels
Tijdens deze rondreis verblijf je veelal in kleinschalige hotels inclusief ontbijt op bijzondere locaties. De overnachting in het nationale park Torres del Paine in Chili is hier een mooi voorbeeld van, hier overnacht je in een hotel middenin in de natuur.

Inclusief 
Wij hebben ervoor gekozen om de autohuur, het ontbijt en een roadbook met wegenkaarten op te nemen in de prijs. Ook reserveren we vanaf nu in Buenos Aires een leuke fietstour voor je! Dit scheelt weer in de uitgaven ter plaatse.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit