Argentinië

Bezoek Buenos Aires, Ushuaia, Perito Moreno en ontdek opmerkelijke diersoorten zoals de condor.
We overnachten in sfeervolle driesterrenhotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn diverse excursies al inclusief.

6

Rondreizen in Argentinië

Rondreis Argentinië – Een rondreis vol verrassingen

Argentinië wint aan populariteit als vakantiebestemming, en dat is natuurlijk niet voor niets zo. Wij durven wel te zeggen dat een rondreis in Argentinië een bijzondere reis zal zijn die je nooit zal vergeten. Geniet van een divers landschap, van het ruige Andes gebergte tot tropische bossen, en ga mee naar Vuurland ofwel het ‘einde van de wereld’. Allemaal hoogtepunten tijdens een Argentinië rondreis. Ga met ons mee!

Argentinië rondreizen: prachtige natuur

Een rondreis in Argentinië brengt je naar de mooiste natuur. Denk bijvoorbeeld aan de indrukwekkende rotsformaties van Torres del Paine, die de uitlopers vormen van het immense Andes gebergte. Maar je kunt ook bijzondere dieren spotten in het Lapataia National Park, een paradijs voor de natuurliefhebber. Spot de bijzondere vogels, maar ook bevers en bossen. Of ga met de boot en spot zeeleeuwen- en pinguïnkolonies bij het Beagle kanaal. Het is allemaal mogelijk tijdens een rondreis in Argentinië.

Meest zuidelijke punt op aarde

Tijdens de rondreizen in Argentinië mag een bezoek aan Vuurland niet ontbreken. Hier bevindt zich de meest zuidelijke stad op aarde, Ushuaia. Vanuit deze plek vertrekken in de zomer vele boten naar Antarctica. Maar er is ook een historie, want Ushuaia werd tot eind jaren ’50 van de vorige eeuw gebruikt als strafkolonie voor notoire Argentijnse criminelen. In het museum Presidio de Ushuaia, gevestigd in de oude gevangenis, kun je hier meer over ontdekken.

Rondreis Argentinië en Chili

Een rondreis in Argentinië wordt vaak gecombineerd met een rondreis in Chili. Tijdens deze reis laten we het beste van beide landen zien. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan één van de meest spectaculaire nationale parken van Chili: Torres del Paine met talrijke planten- en dierensoorten, maar ook met sneeuw bedekte bergtoppen, watervallen en gletsjers. Een prachtig schouwspel.

Een bijzondere Argentinië vakantie

Ga met ons mee op deze bijzondere rondreis in Argentinië. Een deskundige, Nederlandssprekende reisleider neemt je mee naar de mooiste plekjes van dit land. Wij regelen verder ook de vluchten, comfortabele overnachtingen en excursies. Een complete rondreis!