Groepsrondreis Argentinië & Chili (t/m maart 2018)

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Buenos Aires

 • Fiesta Gaucha

  USD 125,- p.p.

  Unieke excursie waarbij u het country leven van de Argentijnen beter leert kennen. U gaat naar een prachtige ''estancia'' om deel te nemen aan de Argentijnse tradities, een zogeheten ''Fiesta Criolla''. Hier kunt u genieten van heerlijk eten en lokale muziek. U leert tijdens deze excursie hoe een overheerlijke barbecue wordt voorbereid en daarna mag u hiervan genieten tijdens de lunch. U ziet ook de beroemde cowboys van Argentinië, de gauchos. Kortom een leuke excursie om het typische Argentijnse leven te ontdekken!

  Deze excursie wordt uitgevoerd van dinsdag t/m zondag.

 • Fietsen in Buenos Aires

  USD 48,- p.p.

  Een leuke en interessante manier om Buenos Aires te leren kennen! De fietstocht zal u door de belangrijkste wijken van Buenos Aires voeren. Tijdens deze tour krijgt u een compleet beeld van de stad Buenos Aires.

  Inclusief: Helm en flesje water.

 • Tango show & diner

  USD 90 - 101 p.p.

  Er zijn twee lokaties waar u getuige kunt zijn van een heuse tango show. Deze locaties zijn Esquina Carlos Gardel en la Ventana. Onder het genot van een heerlijke maaltijd kunt u genieten van een wervelende tango show.

  Inclusief: vervoer.

Optionele excursies in El Calafate

 • Minitrekking gletsjer Perito Moreno vanuit El Cala

  ARS 3200.00 - 3600.00

  Excursie te voet van twee uur over de Perito Moreno gletsjer. Hier gaat u met speciale crampons aan uw schoenen de gletsjer op onder leiding van een ervaren gids. Hier voelt en hoort u de gletsjer leven en kreunend kraken. De tocht heeft een gemiddelde moeilijkheidsgraad: iedereen met een normale conditie kan deelnemen. Prijs is exclusief entree nationaal park (circa 30 USD / ARS 500.00, deze wordt uit de entreegelden pot betaald). Indien u deze excursie wilt maken dient u dit direct bij aankomst in Buenos Aires op dag 2 aan te geven bij de agent.

  Voor deze excursie geldt een maximum leeftijd van 65 jaar en een goede conditie.

  Deze excursie kan alleen in de lokale valuta (Argentijnse peso) betaald worden.

 • Gletsjer Cruise

  ARS 2400.00 p.p.

  Spectaculaire cruise naar de indrukwekkende Upsala-gletsjer. U vaart over het Lago Argentino naar de wand van de Upsala-gletsjer, die minstens zo reusachtig is als de Perito Moreno-gletsjer. Het is de grootste gletsjer van het Glaciares National Park. Tijdens deze boottocht ziet u ijsblokken die van de gletsjer zijn afgevallen en soms wel vijf tot zes keer zo groot zijn als de boot. Ze hebben allerlei surrealistische vormen en zijn in de zon prachtig blauw. Prijs is exclusief entree nationaal park (circa ARS 500.00).

  Deze excursie kan alleen in de lokale valuta (Argentijnse peso) betaald worden.

Optionele excursies in Ushuaia

 • Jeepsafari

  USD 170,- p.p.

  Ontdek de ongereptheid van Patagonië. Ga met een 4WD door de Andes, langs meren en door de oeroude bossen. Midden in het bos zal een lunch geserveerd worden.

 • Beagle Cruise - Pinguin Island

  USD 105,- p.p.

  U vertrekt vanuit de lokale haven per boot door het Beagle kanaal. Onderweg ziet u vele vogels en zeeleeuwen. U passeert onder andere de vuurtoren en een Chileense militaire post Puerto Williams. We varen door de Mackinlay Pass om vervolgens Martillo eiland te bereiken. Hier ziet u honderden pinguïns. Ook ziet u onderweg vele zeeleeuwen. Na dit bezoek vaart u terug naar Ushuaia. (Exclusief transfer naar de haven en 4 USD havenbelasting.)

 • Beagle Cruise - Zeeleeuwen

  USD 75,- p.p.

  U verlaat de haven om richting het eiland Alicia te gaan, waar u oog in oog komt te staan met een zeeleeuwenkolonie. Onderweg ziet u verschillende soorten vogels, zoals aalscholvers en albatrossen. Op het Los Lobos eiland kunt u de 1-jarige en 2-jarige zeeleeuwen bewonderen, twee zeeleeuwenrassen. De boottocht gaat verder naar Eclaireurs eiland, waar ook de gelijknamige vuurtoren staat. Deze vuurtoren is gebouwd in 1920 en staat prominent op het eiland. Ook ziet u tijdens de tour veel verschillende soorten vogels. Hierna vaart u weer terug naar Ushuaia (exclusief transfer naar de haven en 4 USD havenbelasting).

 • Treinreis

  USD 53,- p.p.

  Per trein naar het einde van de wereld... Het spoor werd in het verleden gebruikt om de gevangenen te transporteren voor hun werkzaamheden in de Arctische bossen. De oude stoomtrein met een rij van houten wagons welke zijn voorzien van grote ramen neemt u mee door een prachtige omgeving van 'het einde van de wereld station' naar het Tierra del Fuego National Park. De treinrit is een enkele reis en duurt ongeveer 45 minuten.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven