Groepsrondreis Argentinië - Chili - Brazilië (t/m maart 2018)

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Buenos Aires

 • Fietsen in Buenos Aires

  USD 48,- p.p.

  Een leuke en interessante manier om Buenos Aires te leren kennen! De fietstocht zal u door de belangrijkste wijken van Buenos Aires voeren. Tijdens deze tour krijgt u een compleet beeld van de stad Buenos Aires.

  Inclusief: Helm en flesje water.

 • Tango show & diner

  USD 90 - 101 p.p.

  Er zijn twee lokaties waar u getuige kunt zijn van een heuse tango show. Deze locaties zijn Esquina Carlos Gardel en la Ventana. Onder het genot van een heerlijke maaltijd kunt u genieten van een wervelende tango show.

  Inclusief: vervoer.

 • Fiesta Gaucha

  USD 125,- p.p.

  Unieke excursie waarbij u het country leven van de Argentijnen beter leert kennen. U gaat naar een prachtige ''estancia'' om deel te nemen aan de Argentijnse tradities, een zogeheten ''Fiesta Criolla''. Hier kunt u genieten van heerlijk eten en lokale muziek. U leert tijdens deze excursie hoe een overheerlijke barbecue wordt voorbereid en daarna mag u hiervan genieten tijdens de lunch. U ziet ook de beroemde cowboys van Argentinië, de gauchos. Kortom een leuke excursie om het typische Argentijnse leven te ontdekken!

  Deze excursie wordt uitgevoerd van dinsdag t/m zondag.

Optionele excursies in El Calafate

 • Minitrekking gletsjer Perito Moreno vanuit El Cala

  ARS 3200 p.p. - 3600 p.p.

  Excursie te voet van twee uur over de Perito Moreno gletsjer. Hier gaat u met speciale crampons aan uw schoenen de gletsjer op onder leiding van een ervaren gids. Hier voelt en hoort u de gletsjer leven en kreunend kraken. De tocht heeft een gemiddelde moeilijkheidsgraad: iedereen met een normale conditie kan deelnemen. Prijs is exclusief entree nationaal park (circa 30 USD / ARS 500 p.p., deze wordt uit de entreegelden pot betaald). Indien u deze excursie wilt maken dient u dit direct bij aankomst in Buenos Aires op dag 2 aan te geven bij de agent.

  Voor deze excursie geldt een maximum leeftijd van 65 jaar en een goede conditie.

  Deze excursie kan alleen in de lokale valuta (Argentijnse peso) betaald worden.

 • Gletsjer Cruise

  ARS 2400 p.p.

  Spectaculaire cruise naar de indrukwekkende Upsala-gletsjer. U vaart over het Lago Argentino naar de wand van de Upsala-gletsjer, die minstens zo reusachtig is als de Perito Moreno-gletsjer. Het is de grootste gletsjer van het Glaciares National Park. Tijdens deze boottocht ziet u ijsblokken die van de gletsjer zijn afgevallen en soms wel vijf tot zes keer zo groot zijn als de boot. Ze hebben allerlei surrealistische vormen en zijn in de zon prachtig blauw. Prijs is exclusief entree nationaal park (circa ARS 500 p.p.).

  Deze excursie kan alleen in de lokale valuta (Argentijnse peso) betaald worden.

Optionele excursies in Foz do Iguaçu

 • Folklore show (inclusief diner)

  USD 88 p.p.

  Een heerlijke avond uit met lekker eten gevolgd door een wervelende show, met dans en muziek uit de drie landen die elkaar nabij Foz do Iguazu ontmoeten: Paraguay (onder andere harpmuziek), Argentinië (onder andere tango en kogelslingerende gaucho's) en Brazilië (onder andere carnavalsdansen uit het hele land).

 • Helikoptervlucht

  USD 172,- p.p.

  Spectaculaire vlucht met een uniek uitzicht op de watervallen. De vlucht duurt circa 10 minuten. Het is de enige manier om het hele watervallencomplex in één oogopslag te zien.

  Minimaal drie personen

 • Itaipu stuwdam

  USD 42,- p.p.

  Op de grens van Brazilië met Paraguay, in de rivier de Paraná, ligt een stuwdam van indrukwekkende afmetingen. Met een totaalvermogen van 14000 MW is Itaipu veruit de grootste waterkrachtcentrale ter wereld en wordt het beschouwd als één van de zeven wonderen van moderne ingenieurskunst. Na een filmvoorstelling in het bezoekerscentrum maakt u een rit met speciale fotostop over de acht kilometer lange stuwdam, die een maximale hoogte heeft van een wolkenkrabber van 65 etages.

 • Argentijnse watervallen met bootsafari

  USD 120 p.p.

  Eén van de populairste en meest spectaculaire excursies. Na een korte busreis bereikt u de Argentijnse kant van het Nationale Park Iguaçu, waar 80% van de watervallen gelegen zijn. Met een treintje en na een wandeling over loopbruggen bereikt men de 'Duivelskeel', waar verschillende watervallen de krachten bundelen en 80 meter naar beneden storten. Na via avontuurlijke paden, loopbruggen en trappen de watervalen van boven, halverwege en onder bekeken te hebben, gaat u aan boord van een speciaal uitgeruste boot die de canyon invaart tot vlak onder de watervallen. Een onvergetelijke en spectaculaire ervaring en een nat pak is niet uitgesloten. De weg terug naar het bezoekerscentrum gaat vervolgens door het regenwoud per legertruck terwijl een deskundige gids het een en ander uitlegt over de flora en fauna van het park.
  De Argentijnse parkentree van EUR 16 is in de prijs inbegrepen.

 • Vogelpark Tropicana

  USD 19 p.p.

  Prachtig ingebed in een stukje tropisch regenwoud ligt een vogelpark van internationale allure, waar 160 soorten bontgevederde, exotische vogels uit de hele wereld leven als ware het in hun eigen habitat. Diverse volières zijn namelijk zo groot, dat men er doorheen kan wandelen en de prachtigste vogels voor de lens krijgt zonder dat u door heeft dat ze in een afgeschermde omgeving zitten (exclusief entreegeld).

Optionele excursies in Rio de Janeiro (Brazilië)

 • Boottocht door baai van Rio de Janeiro

  USD 89-159,- p.p.

  Per bus naar de bij het centrum gelegen jachthaven Marina da Glória, waar we aan boord gaan voor een mooie en verrassende boottocht door de Guanabarabaai. Dit is de ideale manier om deze prachtige stad vanaf het water te bewonderen.

  Prijzen zijn in 2017:
  $159,- p.p. Bij minimaal 2 personen
  $126,- p.p. Bij minimaal 3 personen
  $89,- p.p. Bij minimaal 5 personen

 • Tour Corcovado en Tijucawoud per minibus

  USD 92-162,- p.p.

  Per minibus dwars door het grootste stedelijke natuurgebied ter wereld, het Tijucawoud, naar de top van de Corcovadoberg. Bezoek aan het wereldberoemde Christusbeeld. Vanaf hier, op 711 meter boven zeeniveau, ervaart u waarom Rio de Janeiro de mooiste stad ter wereld wordt genoemd.

  Prijzen zijn in 2017:
  $162,- p.p. Bij minimaal 2 personen
  $135,- p.p. Bij minimaal 3 personen
  $92,- p.p. Bij minimaal 5 personen

 • Stadstour Rio de Janeiro inclusief Suikerbroodberg

  USD 95-165 p.p.

  Bezoek de hoogtepunten van Rio de Janeiro tijdens deze stadstour. Met een kabelbaan gaat u naar de top het de Suikerbroodberg vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de stad, Guanabara Bay, Copacabana, Niteroi, etc.
  In het centrum van Rio zien we hoogtepunten als: Paço Imperial (het eerste huis van de koninklijke familie), Opera House, Nationale Bibliotheek en Candelária church.

  Prijzen zijn in 2017:
  $165,- p.p. Bij minimaal 2 personen
  $133,- p.p. Bij minimaal 3 personen
  $95,- p.p. Bij minimaal 5 personen

 • Rio by night

  USD 56-127,- p.p.

  Lapa is het bruisende uitgaanscentrum van Rio de Janeiro, met live muziek en sambashows. Tijdens de tour maakt u kennis met de Braziliaanse manier van dansen en muziek.

  Prijzen zijn in 2017:
  $127,- p.p. Bij minimaal 2 personen
  $92,- p.p. Bij minimaal 3 personen
  $56,- p.p. Bij minimaal 5 personen

 • Stadsfietstour

  USD 27,- p.p.

  Tijdens deze 3 uur durende fietstour ligt de nadruk op het zuidelijke deel van de stad. U zult een aantal beroemde bezienswaardigheden van Rio bezoeken, maar ook enkele van de traditionele wijken. We beginnen bij het strand van Copacabana. Van daaruit fietsen we via Sugarloaf Mountain en Praia Vermelha naar de levendige wijk Botafogo met haar steegjes. Hier ziet u hoe de Cariocas, de inwoners van Rio, leven. Ook bezoekt u het meer Lagoa dat wordt omgeven door groene heuvels en chique buurten.

  Prijzen zijn in:
  2017: $ 27,- per persoon

 • Jeeptour Corcovado & Tijuca bos

  USD 85,- p.p.

  Per jeeptour dwars door het grootste stedelijke natuurgebied ter wereld Tijucawoud naar de top van de Corcovado-berg. Bezoek aan het Christusbeeld. Vanaf hier ervaart u waarom Rio de Janeiro de mooist gelegen stad ter wereld wordt genoemd. Tevens bezoeken we de mooie koloniale wijk Santa Teresa. Deze excursie duurt een halve dag.

Optionele excursies in Ushuaia

 • Beagle Cruise - Pinguin Island

  USD 105,- p.p.

  U vertrekt vanuit de lokale haven per boot door het Beagle kanaal. Onderweg ziet u vele vogels en zeeleeuwen. U passeert onder andere de vuurtoren en een Chileense militaire post Puerto Williams. We varen door de Mackinlay Pass om vervolgens Martillo eiland te bereiken. Hier ziet u honderden pinguïns. Ook ziet u onderweg vele zeeleeuwen. Na dit bezoek vaart u terug naar Ushuaia. (Exclusief transfer naar de haven en 4 USD havenbelasting.)

 • Jeepsafari

  USD 170,- p.p.

  Ontdek de ongereptheid van Patagonië. Ga met een 4WD door de Andes, langs meren en door de oeroude bossen. Midden in het bos zal een lunch geserveerd worden.

 • Beagle Cruise - Zeeleeuwen

  USD 75,- p.p.

  U verlaat de haven om richting het eiland Alicia te gaan, waar u oog in oog komt te staan met een zeeleeuwenkolonie. Onderweg ziet u verschillende soorten vogels, zoals aalscholvers en albatrossen. Op het Los Lobos eiland kunt u de 1-jarige en 2-jarige zeeleeuwen bewonderen, twee zeeleeuwenrassen. De boottocht gaat verder naar Eclaireurs eiland, waar ook de gelijknamige vuurtoren staat. Deze vuurtoren is gebouwd in 1920 en staat prominent op het eiland. Ook ziet u tijdens de tour veel verschillende soorten vogels. Hierna vaart u weer terug naar Ushuaia (exclusief transfer naar de haven en 4 USD havenbelasting).

 • Treinreis

  USD 53,- p.p.

  Per trein naar het einde van de wereld... Het spoor werd in het verleden gebruikt om de gevangenen te transporteren voor hun werkzaamheden in de Arctische bossen. De oude stoomtrein met een rij van houten wagons welke zijn voorzien van grote ramen neemt u mee door een prachtige omgeving van 'het einde van de wereld station' naar het Tierra del Fuego National Park. De treinrit is een enkele reis en duurt ongeveer 45 minuten.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven