Groepsrondreis Argentinië - Chili - Brazilië (t/m maart 2018)

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

19 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 06-02-2018

unieke ervaring met meerdere hoogtepunten op voorwaarde dat je de optionele excursies erbij boekt

De natuur van Patagonië is fenomenaal. Zowel de inclusieve als optionele excursies zijn hoogtepunten en geven een perfecte weergave van wat Patagonië is. De volgorde van de bezochte plaatsen met name van Ushuaia naar El Calafate via Torres del Paine is een uitstekende keuze omdat men steeds naar een mooier hoogtepunt gaat. De optionele excursies zijn wel een noodzakelijke aanvulling voor deze reis. Het slagen van de 14 dagen Argentinië reis is in belangrijke mate te danken aan de goede reisleider Erik die alles onder controle had en de gehele reis zeer aangenaam maakte. De uitbreiding tot de watervallen van Iguazu zijn een echte aanrader. Deze zijn inderdaad een natuurwonder. Het afsluiten van de reis met Rio de Janeiro past in het volledige plaatje.

Dhr. Ver E - Tervuren
7,6
Toegevoegd op: 04-02-2018

prachtige reis met unieke hoogtepunten. (veel extra opties bepalen deze hoogtepunten )

Een afwisselende reis met een combinatie van wereldsteden en natuur De omvang en schoonheid van de natuurparken in Patagonie ( Chili en Argentinië) rondom de ijsvlakte bij El Calefate zijn adembenemend. Ook de watervallen bij Iguazu zijn geweldig en uniek in de wereld. Beide gebieden zijn makkelijk toegankelijk. Voor natuurliefhebbers is dit een indrukwekkende beleving. Buenos aires en Rio zijn interessante steden. Tip ga in beide steden fietsen dit is voor iedereen eenvoudig te doen. De reis is zo opgebouwd dat de extra excursies makkelijk kunnen worden uitgevoerd. Voor een mooie ervaring is deelname aan menige excursie een aanrader. Houd rekening met de door Fox beschreven kosten van deze hoog geprijsde, maar naar mijn mening waardevolle excursies die je niet zou moeten missen.

Dhr. V - Apeldoorn
9,5
Toegevoegd op: 31-01-2018

Fantastische, unieke ervaring

De reis omvat een groot gebied waardoor er veel gereisd moet worden maar dat was zeker niet storend. Je valt van de ene unieke ervaring en belevenis in de andere! De verlenging Iguazú en Rio de Janeira is echt een aanrader. Een unieke ervaring om met een nachtbus te reizen, hetgeen erg luxe is en een dag extra in Buenos Aires oplevert! Fantastische reis!

Mw. den O - Arnhem
9,5
Toegevoegd op: 30-01-2018

Een prachtige reis, veel onderweg en veel gezien.

Dhr. S - Schoten
9,5
Toegevoegd op: 19-12-2017

Grandiose natuur; zeer afwisselende klimaatzones en landschappen

Een hele gevarieerde reis kwa landschappen en klimaatzones. Heel veel natuurbeleving. Prima verrassende hotelaccomodaties. Het vele vervoer in deze reis is prima op elkaar afgestemd en is comfortabel. Gelegenheid om met de lokale bevolking in contact te komen.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 09-12-2017

Patagonië, je moet het ervaren !

Tijdens deze reis kom je in heel verschillende gebieden. Buenos Aires en Rio erg warm,in Patagonië waar je vrij lang bent kans op sneeuw in de zomer en vooral heel veel wind; en in Foz do Iguazu warm en vochtig. Vooral kleding in laagjes meenemen. Wij hebben deze reis in november/ december gemaakt. Wanneer je aan de meeste optionele excursies en gezamenlijke maaltijden deelneemt is het programma erg vol. Ook de kosten hiervan moet je niet onderschatten. Al met al een prachtige reis, Patagonië is een bijzondere ervaring met zijn kilometers uitgestrekte laagvlakten en aan de horizon bergen. Daar boven prachtige wolkenluchten. In de bergen sneeuw. De gletsjers in El Calafate hebben een blauwe gloed van binnen, of soms roze. Het is maar net hoe de zon er op schijnt. De meeste wegen zijn goed, en de bussen comfortabel, BA en Rio zijn miljoenensteden, interressant, maar je moet deze reis vooral doen voor de ongelooflijk mooie natuur

Dhr. D - Huissen
9,0
Toegevoegd op: 05-12-2017

Een topper op gebied van zintuiglijk genot,kleur,flora,fauna,weer, architectuur en smaakpupillen.

Prachtige oogstrelende kleuren van gletsjers, meren, watervallen en natuur parken met oerbossen. Mooie natuur zoals de steppes, vogelsoorten, dieren. Diverse weersomstandigheden van sneeuw, ijs tot witte zandstranden onder de palmbomen met tropische temperaturen. Supermooie statige en imposante gebouwen en kleurrijke steden. Enkele mooie wereldwonderen. Heerlijke en lekkere wijntjes, cocktails, vis-en vleesgerechten en ijs, taart, broodjes en cakesoorten. Relaxte landen met een veilig gevoel bij tijdens rondkijken met name in de groet steden. Fijn, geen overstappingen tijdens heen-en terugreis. En goed vervoer tijdens de reis, mooie reis in zijn totaliteit. Een tip ook schiereiland Valdès met te spotten walvissen eventueel toevoegen aan de reis. Vond het jammer dat deze er niet inclusief bij de reis inbegrepen zat. Nachtbus is goed te doen, wel vele uurtjes onderweg. Zeer aan te bevelende reis!

Mw. K - Haelen
7,6
Toegevoegd op: 30-11-2017

Indrukwekkende reis, mits optionele excursies worden benut

Dhr. van M - Den Haag
8,1
Toegevoegd op: 29-11-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. den H - Gouda
8,6
Toegevoegd op: 29-11-2017

Een zeer intensieve reis met veel reistijd maar prachtige ervaringen.

Dhr. van der M - Hoenderloo
Terug naar boven