Groepsrondreis Argentinië - Chili - Brazilië

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,1
Toegevoegd op: 09-12-2017

Patagonië, je moet het ervaren !

Tijdens deze reis kom je in heel verschillende gebieden. Buenos Aires en Rio erg warm,in Patagonië waar je vrij lang bent kans op sneeuw in de zomer en vooral heel veel wind; en in Foz do Iguazu warm en vochtig. Vooral kleding in laagjes meenemen. Wij hebben deze reis in november/ december gemaakt. Wanneer je aan de meeste optionele excursies en gezamenlijke maaltijden deelneemt is het programma erg vol. Ook de kosten hiervan moet je niet onderschatten. Al met al een prachtige reis, Patagonië is een bijzondere ervaring met zijn kilometers uitgestrekte laagvlakten en aan de horizon bergen. Daar boven prachtige wolkenluchten. In de bergen sneeuw. De gletsjers in El Calafate hebben een blauwe gloed van binnen, of soms roze. Het is maar net hoe de zon er op schijnt. De meeste wegen zijn goed, en de bussen comfortabel, BA en Rio zijn miljoenensteden, interressant, maar je moet deze reis vooral doen voor de ongelooflijk mooie natuur

Dhr. D - Huissen
9,0
Toegevoegd op: 05-12-2017

Een topper op gebied van zintuiglijk genot,kleur,flora,fauna,weer, architectuur en smaakpupillen.

Prachtige oogstrelende kleuren van gletsjers, meren, watervallen en natuur parken met oerbossen. Mooie natuur zoals de steppes, vogelsoorten, dieren. Diverse weersomstandigheden van sneeuw, ijs tot witte zandstranden onder de palmbomen met tropische temperaturen. Supermooie statige en imposante gebouwen en kleurrijke steden. Enkele mooie wereldwonderen. Heerlijke en lekkere wijntjes, cocktails, vis-en vleesgerechten en ijs, taart, broodjes en cakesoorten. Relaxte landen met een veilig gevoel bij tijdens rondkijken met name in de groet steden. Fijn, geen overstappingen tijdens heen-en terugreis. En goed vervoer tijdens de reis, mooie reis in zijn totaliteit. Een tip ook schiereiland Valdès met te spotten walvissen eventueel toevoegen aan de reis. Vond het jammer dat deze er niet inclusief bij de reis inbegrepen zat. Nachtbus is goed te doen, wel vele uurtjes onderweg. Zeer aan te bevelende reis!

Mw. K - Haelen
7,6
Toegevoegd op: 30-11-2017

Indrukwekkende reis, mits optionele excursies worden benut

Dhr. van M - Den Haag
8,1
Toegevoegd op: 29-11-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. den H - Gouda
8,6
Toegevoegd op: 29-11-2017

Een zeer intensieve reis met veel reistijd maar prachtige ervaringen.

Dhr. van der M - Hoenderloo
8,1
Toegevoegd op: 28-11-2017

Een geweldig mooie reis

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 12-11-2017

Een reis waarbij de opbouw zorgt dat je steeds weer verrast wordt door de schoonheid van de natuur.

Mw. de B - Apeldoorn
9,5
Toegevoegd op: 06-11-2017

Grandios

Een reis met veel variatie en belevenissen. Veel natuur. Zorg dat je zoveel mogelijk met de optionele excursies mee gaat dan zie en ervaar je veel meer van de landelijke natuur en steden. Geld pinnen is niet goedkoop in deze landen. mee nemen is een goede optie.

Dhr. V - Epe
8,6
Toegevoegd op: 24-10-2017

Een reis met een gouden randje!

Vlees eten bij restaurant Chiqiem in Buenos Aires, aanrader! Tour palacio barolo in Buenos Aires, doen! Pasta eten bij La Trattoria in Rio, aanrader!

Anoniem
7,1
Toegevoegd op: 23-03-2017

Mooie vakantie, wel veel reisdagen.

Dhr. R - Lopik
Terug naar boven