Vakantie Aruba

Aruba, heerlijk Caribische eiland

Dat Arubanen van een feestje houden, wordt verraden door de muziek die je over het hele eiland hoort. Op het eiland leeft een bonte mengeling van inwoners uit Zuid-Amerika, Europa, het Verre Oosten en de andere Caribische eilanden. Door deze mengeling van verschillende culturen en invloeden heeft het leven van de inwoners van het eiland zo’n unieke ‘smaak’ gekregen.

Keuze uit 0 Aruba reizen in 5 categorieën

  • Groepsrondreizen 0
  • Single groepsreizen 0
  • Privé rondreizen 0
  • Familie rondreizen 0
  • Strandvakanties 0

Uitgelicht: Oranjestad

Beeld van soldaat Terracottaleger

Oranjestad is de historische Nederlandse hoofdstad van Aruba en is gelegen aan de Paardenbaai aan de pittoreske zuidkust van het eiland. De stad is ontstaan omstreeks 1790 toen steeds meer mensen zich in de buurt van de belangrijkste haven gingen vestigen.

Vakantie Aruba – Heerlijk genieten op dit eiland!

Ben je op zoek naar een bestemming met prachtige stranden, een mooie onderwaterwereld en veel zon? Dan is een vakantie naar Aruba zeker het overwegen waard. Als je de stranden op dit eiland eenmaal gezien hebt, weet je waarom het zo populair is voor een zon-, zee- en strandvakantie. En wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is voor de vakantie op Aruba. Je hoeft alleen maar te relaxen en te genieten.

Een heerlijk eiland

Aruba is een heerlijk eiland om te vertoeven tijdens de vakantie. Wanneer je eenmaal op dit eiland aangekomen bent, zul je direct de relaxte sfeer van dit eiland proeven. Natuurlijk kun tijdens een vakantie op Aruba lekker vertoeven op de allermooiste stranden. Denk bijvoorbeeld aan de hagelwitte stranden van Eagle Beach en Manchebo Beach. En het populaire strand Palm Beach mag je zeker ook niet vergeten met zijn leuke, gezellige strandtentjes. Neem ook een duik in het natuurlijke zwembad Conchi, één van Aruba’s mooiste plekken. En breng een bezoek aan de kleurrijke hoofdstad Oranjestad met het bekende ‘I love Aruba’ logo waar je een leuke foto kunt maken.

Duiken op Aruba

Voor de duik- en snorkelliefhebbers is er meer dan genoeg te beleven tijdens een vakantie op Aruba. Aruba heeft uitgestrekte koraalriffen, zoals bij de Asahi Baai. Hier kun je een fascinerende onderwaterwereld zien met kleurrijke bewoners zoals de blauwe papegaaivissen en de bijzondere ‘gepantserde’ koffervissen. Na het duiken of snorkelen kun je natuurlijk op het strand weer even heerlijk bijkomen.

Een complete vakantie

Wij regelen een complete vakantie op Aruba inclusief de vluchten en zeer comfortabele overnachtingen. Op die manier kun je optimaal genieten van dit eiland. Een vakantie naar Aruba combineren met Curaçao en/of Bonaire? Ontdek de mogelijkheden en kies voor een van de heerlijke reizen! Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld is.