Aruba

Geniet van de rijke onderwaterwereld en de prachtige zandstranden.
Je overnacht in comfortabele en centraal gelegen accommodaties.
Onze groepsreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

0

Rondreizen in Aruba

Rondreis Aruba - Geniet van de mooiste stranden!

Heerlijk genieten op de allermooiste zandstranden, snorkelen of duiken en de bijzondere onderwaterwereld ontdekken: het kan allemaal tijdens een rondreis op Aruba. Wij regelen een complete rondreis op Aruba inclusief de vlucht, excursies en overnachtingen in zeer comfortabele en zeer centraal gelegen hotels. Geniet van alles dat dit prachtige eiland te bieden heeft!

Ontdek Aruba

Tijdens een rondreis op Aruba zul je de heerlijke relaxte sfeer op dit eiland ontdekken. Kom helemaal tot rust tijdens deze reis. Geniet bijvoorbeeld op de hagelwitte zandstranden van Eagle Beach en neem een duik in de azuurblauwe Caribische Zee. Snorkel- en duikliefhebbers zijn hier ook zeker op hun plek. Dit kan bijvoorbeeld heel goed bij de Arashi Baai met zijn prachtige uitgestrekte koraalriffen. En natuurlijk mag een bezoek aan de kleurrijke hoofdstad Oranjestad ook niet ontbreken als je op dit eiland bent. Het kan allemaal tijdens een rondreis op dit leuke eiland!

Heerlijk relaxen op Aruba

Ga voor een heerlijke rondreis op Aruba en ontdek wat dit eiland allemaal te bieden heeft. Wij regelen alles voor je zodat je alleen maar hoeft te genieten tijdens je reis. Combineer de reis eventueel nog met een rondreis op Curaçao of Bonaire. Ontdek het actuele aanbod en wacht niet langer met boeken!