Hotelcombinatie vakantie Islandhopping Aruba, Bonaire & Curaçao

U krijgt van ons:
  • Route Aruba - Curaçao - Bonaire
  • Verblijf op Curaçao in Pietermaai Smal Appartementen
  • Vluchten met KLM en transfers obv internationaal gezelschap

Geniet achtereenvolgens van Aruba, Curaçao en Bonaire, een heerlijke combinatie!

Tijdens deze combireis nemen we u mee naar Aruba, Curaçao en Bonaire, die behoren tot de Benedenwindse eilanden en tot voor kort onderdeel uitmaakten van de Nederlandse Antillen.

U vliegt vanaf Amsterdam naar Aruba, waar u de eerste vijf nachten verblijft in het heerlijke Divi Village Golf & Beach Resort, op kleine afstand van Oranjestad. U kunt hier onder andere genieten van de prachtige stranden die Aruba te bieden heeft, maar ook een dagtocht naar Oranjestad, een tocht over het eiland of een snorkelexcursie op een catamaran behoren tot de mogelijkheden.

Op dag 6 vliegt u naar Curaçao, waar u vanaf de luchthaven naar het stijlvolle Pietermaai Smal Appartments wordt gebracht. Hier verblijft u vier nachten. De prachtige appartementen beschikken over twee zwembaden en staan garant voor een zeer aangenaam verblijf op Curaçao. Geniet van een heerlijk hapje in het naastgelegen Mundo Bizarro dat is ingericht in Cubaanse stijl, geniet van heerlijke soep in het gezellige Miles Jazz café en een bezoek aan de hoofdstad Willemstad is ook zeker een must!

Op dag 10 reist u per vliegtuig naar het rustigste eiland uit deze combireis; Bonaire. U verblijft vier nachten in het Divi Flamingo Beach Resort & Casino, een gezellig en sfeervol hotel dat beschikt over een prachtige tropische tuin en twee zwembaden. Wandel hier ’s avonds over de romantische boulevard met tal van gezellige restaurantjes. Bonaire staat bekend om de prachtige onderwaterwereld, het resort beschikt daarom ook over een duikschool, maar ook snorkeltochten behoren tot de mogelijkheden.
 Bekijk onze foto’s van deze heerlijke resorts

Oranjestad
Oranjestad is de hoofdstad van Aruba en wordt ook wel het Las Vegas van het Caribische gebied genoemd. Met haar prachtige koloniale panden en anderzijds exclusieve winkels en clubs, kent Oranjestad verschillende sferen. Maak vanuit Oranjestad een bijzondere tocht over het eiland en geniet mee van het leven van de lokale bevolking. Het wereldberoemde Arubaanse carnaval en tal van andere evenementen spelen zich in de stad af. Oranjestad kent tevens verschillende musea, kerken en historische gebouwen, wat de stad ook uiterst geschikt maakt voor cultuurliefhebbers. Het resort waar u verblijft kent een ideale ligging, nabij het prachtige Druif Beach en op een kleine 4 kilometer van de hoofdstad.
 Lees meer over Oranjestad

Willemstad
Bezoek tijdens uw vakantie de prachtige en gezellige hoofdstad van Curaçao: Willemstad. Wandel over de beroemde pontjesbrug en ontdek de oude gerenoveerde koloniale pakhuizen met hun prachtige Caribische kleuren die langs het water staan. Maak een geweldige eilandtocht van oost naar west of ga op een catamarantocht naar Klein Curaçao; Willemstad verveelt nooit. Het appartement waar u verblijft ligt op slechts 20 meter van de Caribische Zee en op vijf minuten lopen van de wijk Punda, hét centrum van Willemstad.
 Lees meer over Willemstad

Kralendijk
Kralendijk is de hoofdstad van Bonaire, het kleine eiland waar de zon elke dag schijnt en u de mooiste snorkel- en duiklocaties kunt vinden. De eilandbewoners duiden Kralendijk aan met de naam Playa, wat strand betekent. Playa is langzaam maar zeker uitgegroeid tot een klein stadje. Het centrum van de stad wordt gevormd door het Plaza Wilhelmina, dat bestaat uit een plein en een park. Het resort waar u verblijft bevindt zich aan de Caribische zee en op loopafstand van Kralendijk waar veel leuke restaurantjes, bars en winkeltjes te vinden zijn.
 Lees meer over Kralendijk

Wilt u liever langer verblijven? U kunt er voor kiezen om uw verblijf op Bonaire te verlengen.

Omdat Insel Air niet rechtstreeks van Aruba naar Bonaire vliegt, wordt Curaçao als middelste eiland aangeboden. Op deze manier heeft u geen extra vlucht en daarmee geen extra reistijd nodig.


Kenmerken van deze reis

Comfort

Hotelfaciliteiten

Activiteiten

Ligging

Terug naar boven