24-daagse groepsrondreis Koala's & Kangoeroes in Australië

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.


Aandachtspunten

 • U kunt deze Extra opties en Verlengingen tijdens het boekingsproces al direct aan uw reis toevoegen.
 • In het gedetailleerde prijsoverzicht van de prijsberekening ziet u direct de juiste kosten.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij Extra opties en Upgrades niet

Optionele excursies in Cairns

 • Dagexcursie Kuranda Rainforest

  AUD 159 p.p.

  U heeft een schitterende dag voor de boeg met deze fantastische excursie. ’s Morgens wordt u opgehaald bij uw hotel en naar het station van Cairns gebracht waar u aan boord gaat van de historische Kuranda Scenic Rail trein. Per trein reist u in circa 1,5 uur door prachtig regenwoud naar het plaatsje Kuranda middenin het woud. Kuranda betekent ‘dorp in het regenwoud’ in de taal van de Aboriginals.  Hier heeft u vrije tijd om het dorpje te bezoeken met leuke shops, een vlindertuin en verschillende traditionele markten. Ook kunt u optionele wandelingen (met gids) maken door het regenwoud dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Verder kunt u een bezoek brengen aan het Koala en Wildlife Park, waar u onder andere krokodillen, kangoeroes en wallaby’s kunt zien. De weg terug naar de bewoonde wereld legt u af per kabelbaan waar u van bovenaf een prachtig uitzicht heeft over het regenwoud. Aan het einde van de dag terugkomst in Cairns. Minimaal 8 personen benodigd.

  Prijs vanaf 8 personen: AUD 159 per persoon
  Prijs vanaf 10 personen: AUD 148 per persoon
  Prijs vanaf 12 personen: AUD 138 per persoon
  Prijs vanaf 15 personen: AUD 124 per persoon

   
  U dient er rekening mee te houden dat bij annulering vanaf 4 dagen voor aanvang van de excursie er 100% kosten in rekening worden gebracht. 

 • Dagexcursie Great Barrier Reef

  AUD 243 p.p.

  Ontdek het wereldberoemde Great Barrier Reef dat zich uitstrekt voor de oostkust van Australië. Per snelle catamaran vertrekt u vanaf de haven van Cairns naar Michaels Cay, een smalle zandbank omgeven door riffen in ondiepe wateren zodat u gemakkelijk het koraal en de tropische vissen kunt aanschouwen. Uw snorkeluitrusting en een tocht met de semi-submarine (boot met glazen bodem) zijn inbegrepen. Optioneel kunt u tijdens de tour een aantal activiteiten bijboeken zoals duiken. Uiteraard kunt u ook gewoon ontspannen en genieten van de tropische warmte op het ruime zonnedek of het zandeiland. Een heerlijk buffet lunch wordt geserveerd, inclusief  een uitgebreide selectie van verse salades, vleeswaren, tropische vruchten, garnalen en warme gerechten. Thee,  koffie en drinkwater is de gehele dag voor u beschikbaar. Minimaal 8 personen benodigd.

  Prijs vanaf 8 personen: AUD 243 per persoon
  Prijs vanaf 10 personen: AUD 237 per persoon
  Prijs vanaf 12 personen: AUD 234 per persoon
  Prijs vanaf 15 personen: AUD 217 per persoon

   
  U dient er rekening mee te houden dat bij annulering vanaf 4 dagen voor aanvang van de excursie er 100% kosten in rekening worden gebracht. 

Optionele excursies in Melbourne

 • Excursie naar Phillip Island

  AUD 152 p.p.

  Op ongeveer 1,5 uur rijden van Melbourne ligt het spectaculaire Phillip Island, beroemd om zijn nachtelijke parade van pinguïns. U kunt hier een kijkje nemen in het Phillip Island bezoekerscentrum om zo meer te weten te komen over deze kleine dieren en hun leefomgeving. De pinguïns die hier leven zijn blauw van kleur en zijn de kleinste in hun soort met zo'n 33 centimeter lengte. Vanaf een platform ziet u hoe de pinguïns over het strand wandelen en op zoek gaan naar hun nest. Een bijzondere ervaring! Excursie vertrekt 's middags vanuit Melbourne en u komt hier later op de avond weer terug. Houd u er rekening mee dat fotograferen vanaf een van de uitzicht platformen op de pinguïns niet is toegestaan. Minimaal 8 personen benodigd.

  Prijs vanaf 8 personen: AUD 152 per persoon
  Prijs vanaf 10 personen: AUD 127 per persoon
  Prijs vanaf 12 personen: AUD 110 per persoon
  Prijs vanaf 15 personen: AUD 100 per persoon

  U dient er rekening mee te houden dat bij annulering vanaf 4 dagen voor aanvang van de excursie er 100% kosten in rekening worden gebracht. 

 • Dagexcursie wijngaarden in Yarra Valley

  AUD 130 p.p.

  Tijdens deze dagexcursie trekt u er op uit om de omgeving van Melbourne te verkennen. U verkent prachtige glooiende heuvellandschappen vol bossen en valleien met pittoreske dorpjes. Voor de inwoners van Melbourne is deze plek een populair uitstapje om even weg te komen van de drukke stad. Vandaag bezoekt u de Yarra Valley met zijn tientallen wijngaarden die schitterend liggen in het heuvelachtige landschap. Vandaag brengt u een bezoek aan de Fergusson Winery, een wijngaard die in de jaren '60 is opgezet met klassiek Franse druiven zoals Chardonnay en Pinot Noir. Bij aankomst op de wijnboerderij proeft u uiteraard een aantal verschillende wijnen. Duur van de excursie is circa 8 uur, inclusief vervoer. Minimaal 8 personen benodigd.

  Prijs vanaf 8 personen: AUD 130 per persoon
  Prijs vanaf 10 personen: AUD 106 per persoon
  Prijs vanaf 12 personen: AUD 89 per persoon
  Prijs vanaf 15 personen: AUD 80 per persoon

   
  U dient er rekening mee te houden dat bij annulering vanaf 4 dagen voor aanvang van de excursie er 100% kosten in rekening worden gebracht. 

Optionele excursies in Sydney

 • Beklimming Harbour Bridge

  AUD 265 p.p.

  Bekijk Sydney vanaf een van de meest iconische gebouwen van de stad, de Harbour Bridge. Tijdens een ruim twee uur durende excursie klimt u naar de top van de brug op zo’n 134 meter hoogte. Hier bent u verzekerd van een schitterend 360-graden uitzicht over de stad. U ziet het beroemde Opera House liggen en helemaal in het westen verschijnen de contouren van de Blue Mountains. Een unieke manier om Sydney te bewonderen! Inclusief is een groepsfoto, een gepersonaliseerd certificaat en petje. Minimaal twee personen, excursie op basis van internationaal gezelschap.

  U dient er rekening mee te houden dat bij annulering vanaf 4 dagen voor aanvang van de excursie er 100% kosten in rekening worden gebracht.

Optionele excursies in Uluru

 • Sounds of Silence Dinner

  AUD 231 p.p.

  Een onvergetelijke diner ervaring bij de beroemde Ayers Rock. Even voor zonsondergang vertrekt u vanuit het Ayers Rock Resort voor een bijzondere excursie naar een uitzichtplatform op de monoliet waar de ondergaande zon een kleurenspel achterlaat. Ondertussen geniet u van bubbels en wat kleine hapjes terwijl de duisternis valt en u op de achtergrond de klanken van de didgeridoo hoort, het muziekinstrument van de Aboriginals. U schuift vervolgens aan tafel en proeft verschillende ‘bush’ specialiteiten als kangoeroe en krokodil. Krijg een kijkje in de Aboriginalcultuur tijdens een traditionele dansvoorstelling en vergeet vooral niet omhoog te kijken naar de kraakheldere hemel met fonkelende sterren. Excursie duurt circa 4 uur en is inclusief koffie, thee, bier, wijn en niet-alcoholische drankjes. Minimaal 8 personen benodigd.

  Prijs vanaf 8 personen: AUD 231 per persoon
  Prijs vanaf 10 personen: AUD 226 per persoon
  Prijs vanaf 12 personen: AUD 223 per persoon
  Prijs vanaf 15 personen: AUD 219 per persoon

   
  U dient er rekening mee te houden dat bij annulering vanaf 4 dagen voor aanvang van de excursie er 100% kosten in rekening worden gebracht. 


Aandachtspunten

 • Deze excursies kunt u in de lokale valuta of met Euro's en ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de Xtra-optie (bijzondere sporten/wintersport).