24-daagse groepsrondreis Koala's & Kangoeroes in Australië

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

12 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 30-06-2019

deze reis moet je eenkeer in je leven gedaan hebben

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 28-06-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 25-06-2019

Uitstekende reis met een top reisleider (Albert Kooiker) die deze reis tot een succes heeft gemaakt.

Duidelijke communicatie naar de groep en bevestiging d.m.v. de app. Geen misverstanden.

Wim & Ans
6,7
Toegevoegd op: 19-06-2019

Het was een ontzettend leuke reis, veel gezien, redelijk relaxed programma.

De lokale gids in Sydney was erg slecht. (Sandra)

10,0
Toegevoegd op: 19-06-2019

Een fantastische ervaring.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Martin en Mieke van 't Root
9,3
Toegevoegd op: 18-06-2019

Als U een reisleider krijgt (Albert) zoals wij hadden gehad is je vakantie gegarandeerd een succes.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Henk en Nel
9,3
Toegevoegd op: 17-06-2019

Adembenemende vergezichten, wereldsteden en diverse dieren die je nergens anders tegenkomt

Om een goede indruk te krijgen van Australie moet je gewoon met deze reis meegaan. We hebben de wereldsteden Sydney en Melbourne, met veel Aziatische invloeden gezien. Zodra je daar weg bent zie je het echte Australie, met prachtige natuur (Kangaroo Island, Outback, Fraser Island maar ook de regenwouden en Great barrier Reef). De dagen waren gevuld met het programma maar toch heb je voldoende tijd over om zelf je eigen plan te trekken, omdat je op tijd in een stad of hotel aankomt. Wij kregen van onze reisleider Albert tijdens de dag veel informatie over het land. Ook via de groepsapp kregen wij informatie over het hotel, tips over activiteiten van die stad, goede restaurants ect ect. Dit zorgde ervoor dat we zeer goed op de hoogte werden gehouden. We hebben genoten van zijn enthousiasme, gedegen kennis van Australie en van zijn prachtige films. Een echte TOPPER.

Hillegonda & Cariena
8,0
Toegevoegd op: 17-06-2019

Geweldige reis mede een kanjer van een reisleider zuinig op zijn fox

Reisleider Sandra te sydney zo snel mogelijk vervangen niet flexibel praat over onbelangrijke dingen

Johanna Elias uit griekenland
8,0
Toegevoegd op: 16-06-2019

Heel veel gezien; gewoonweg overweldigend

Alles wat we hebben gezien was overweldigend

9,0
Toegevoegd op: 16-06-2019

Reis zat dermate efficiënt in elkaar, dat een enorm groot gebied toch goed bezocht kon worden.

I.v.m. beperkte vrije tijd die we van onze werkgevers krijgen was het toch prima te doen om in deze 24 dagen heel wat van Australië te zien. Ter plaatse konden we ook direkt zelf vooruit met zeer gedetailleerde informatie die we de gehele reis mondeling of per app kregen van wel de beste reisleider die we ooit troffen, Albert. Door zijn veelvuldige reisverleden kon hij een schat aan zeer bruikbare informatie met ons delen.

Arjan & Eline