24-daagse groepsrondreis Koala's & Kangoeroes in Australië

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

30 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 01-12-2019

Alles omvattend een geweldige reis die je absoluut zou moeten maken.

De optie om deel te kunnen nemen aan het Sounds of Silence diner bij Uluru was een geweldig leuke ervaring. Heel leuk en absoluut aan te bevelen. De prachtige sterrenhemel 's avond was ook heel bijzonder.

Henri & Jenny
8,7
Toegevoegd op: 08-11-2019

Fantastische reis met een geweldige ervaring.

Douwn Under. Long Distance maar een fantastische nieuwe reis van FOX een reis die je niet mag missen. Een zeer gedreven en punctuele reisleider Floris die alles tot in de puntjes regelde. Hoogte punten waren voor mij het beklimmen van de Harbour Bridge, Sounds of Silence Dinner bij de Uluru en het snorkelen in de Great Barrier Reef. In een woord een geweldig reis met vele mooie herinneringen. Bedankt Fox. Harrie

Harrie 's-Hertogenbosch
8,0
Toegevoegd op: 07-11-2019

Een prachtige reis, met vele hoogtepunten

Deze reis was voor ons een ultieme droom en die is volledig uitgekomen. Het gebodene was afwisselend, en door de stops onderweg op de zogenaamde reisdagen bleef het toch relaxed. In de grotere steden was genoeg vrije tijd om zelf dingen te ondernemen, MITS je niet aan alle excursies deelnam. De dagen dat je maar één nacht in een hotel verbleef waren soms vermoeiend, maar daardoor konden we in een relatief korte tijd heel veel zien. Kortom, een aanrader!

Ad en Hannie.
7,7
Toegevoegd op: 06-11-2019

Heeft helemaal voldaan aan onze verwachting.

Enkele tips, neem een vliegennetje bij bezoek aan Ayers Rock. In de beschrijving meenemen dat we het beste de handbagage kunnen meenemen naar Kangaroo Island.

Toos&Toon
8,7
Toegevoegd op: 05-11-2019

Een druk maar zeer gevarieerd programma

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 05-11-2019

Een intensieve, enerverende maar vooral indrukwekkende reis.

Een prachtige reis, met nog wat schoonheidsfoutjes qua accommodaties, waarbij je een uitstekend beeld krijgt van dit enorm uitgestrekte land. Mede door de inspirerende reisleider Floris werd deze reis een geweldige ervaring met als hoogtepunten: - de beklimming van de Harbour Bridge in Sydney - het Sounds of Silence Dinner bij Uluru (Ayers Rock) - Kangaroo Island - Fraser Island - het snorkelen in het Great Barrier Reef.

Rina en Leo
7,0
Toegevoegd op: 03-11-2019

Druk reis-schema met heel veel indrukken en een goed overzicht van de diverse delen van Australië

Een reis die vele gezichten laat zien zowel grote steden als het platte land, Alice Springs springt er bovenuit. Voor de wat oudere reiziger, houdt er rekening mee dat de reis heel weinig vrije tijd biedt.

Toos en Wout
9,3
Toegevoegd op: 02-11-2019

Veel zien in relatief weinig tijd, fantastische ervaring

Lone pine koala sanctuary in Brisbane is leuk om mee te pakken, hier kan je koala's vasthouden en kangoeroes voeren. In Sydney mee op walvistour, grote kans dat je ze ziet in het seizoen Wat ook erg leuk is, een introductie duik in het great barrier reef!

9,3
Toegevoegd op: 31-10-2019

Een reis om nooit te vergeten.

Het was een intensieve maar indrukwekkende reis. Wat hebben we veel gezien: van mooie steden met o.a. oude gebouwen, skyline en parken, naar prachtige natuur zoals: The Great Ocean Road, Kangaroo Island, The Outback en speciaal Uluru en niet te vergeten snorkelen in het Great Barrier Reef. Bovendien hebben we heel veel mooie dieren mogen spotten op bijzondere plekken. Het beklimmen van de Sydney Harbour Bridge was een hele mooie ervaring. We hadden een gezellige groep en een TOP reisleider. Floris bedankt. Je uitspraak, absorberen en omkijken zal ik nog vaak gaan toepassen.

J.Haeve
6,7
Toegevoegd op: 18-10-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.