Privé rondreizen in Australië

Ontdek Sydney en Melbourne, bewonder het Great Barrier Reef en rij zelf over de Great Ocean Road
Je overnacht in comfortabele en centraal gelegen drie- en viersterrenhotels.
Extra beleving en comfort? Kies voor het upgrade pakket of pas onze reizen zelf aan.
Alle excursies naar de hoogtepunten en (indien van toepassing) autohuur inbegrepen

0

Privé rondreizen in Australië

Individuele rondreis Australië – Ontdek dit magistrale land

Een rondreis in Australië staat bij veel mensen op hun verlanglijstje. En Australië is ook typisch een land om op eigen gelegenheid te ontdekken. Daarom hebben wij individuele rondreizen in Australië samengesteld waarbij dit mogelijk is. Wij regelen de vlucht(en), het vervoer, de overnachtingen en diverse excursies en er is veel flexibiliteit om de reisprogramma’s aan te passen. Een rondreis in Australië, individueel te bepalen qua inhoud.

Een privé rondreis in Australië: de mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een individuele rondreis in Australië, van een reis aan de Oostkust tot een gecombineerde reis met Nieuw-Zeeland. Van een privé rondreis met een huurauto tot een rondreis waarbij je zelf niet hoeft te rijden. Kies de route en de reis die het beste bij jouw wensen past. Wij zorgen er verder voor dat alles geregeld is! Wil je de reis in Australië combineren met een individuele rondreis in Nieuw-Zeeland? Ook dat is mogelijk!

Down Under!

Een rondreis in Australië is een belevenis op zich, en dat zal iedereen kunnen beamen die er een keer geweest is. Tijdens de individuele rondreis in Australië maak je kennis met de koala’s en de kangoeroes, de bijzondere Aboriginal cultuur, bruisende steden en fantastische natuur. Wij zorgen ervoor dat je de meest bijzondere hoogtepunten zult zien tijdens de rondreis, en dat allemaal in jouw eigen tempo.