20-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes No Worries

 

Een heerlijke combi van cultuur, natuur en de Sunshine Coast!

Een prachtige reis door Australië vol onvergetelijke hoogtepunten!

Uw reis begint in Melbourne, de meest sportieve stad van het land en uitvalsbasis voor de beroemde Great Ocean Road. Via Alice Springs reizen we naar het rode hart van Australië, Ayers Rock - een heilige plek voor de aboriginals - en de beroemde Olga's. Tijdens een geweldige 3-daagse kampeersafari leert u de prachtige omgeving kennen. De reis vervolgt naar Sydney, waar u tijdens een halve dag excursie enkele hoogtepunten van de stad verkent. U heeft uiteraard ook voldoende de tijd om deze uiterst vriendelijke stad zelf te ontdekken.

Per vlucht reizen we verder naar Cairns waar u de gelegenheid heeft om de wereldberoemde Great Barrier Reef en het tropische regenwoud te bezoeken. Ten slotte vliegt u naar de heerlijke Sunshine Coast, waar u de laatste vier nachten verblijft en kunt genieten van zon, zee en strand en optioneel een excursie kunt maken naar het mooie Fraser Island. Kortom, een droomreis vol afwisselingen!

Comfortabele drie- en viersterrenhotels
Tijdens deze geweldige rondreis Australië overnacht u in comfortabele drie- en viersterrenhotels en gaat u twee nachten op een bijzondere campingsafari. De hotels die wij voor u hebben geselecteerd staan garant voor een heerlijk verblijf. Uw hotel aan de Sunshine Coast heeft bijvoorbeeld een geweldige ligging niet ver van het strand en beschikt over een mooi tropisch zwembad.

 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit