20-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes No Worries

 

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Cairns

 • Cape Tribulation & Daintree Eco Experience

  AUD 214 p.p.

  Een prachtige dagexcursie door de regenwouden van de Daintree en Cape Tribulation. U bereist de nationale parken via de Captain Cook Highway. De route die bekend staat als één van Australië haar meest pittoreske wegen. De excursie brengt u via Port Douglas naar het Four Mile strand en u maakt een stop bij het schilderachtige Mossman Gorge. U gaat verder naar Alexandra Lookout vanwaar u prachtig uitzicht heeft over de Daintree rivier en Coral Sea. Bij Daintree Discovery Centre heeft u vanuit de Canopy Tower een spectaculair uitzicht over het regenwoud. De lunch zal geserveerd worden bij Cape Tribulation Beach House. Tevens heeft u hier de mogelijkheid tot een verfrissende duik. Maak een wandeling over het strand van Cape Tribulation waar het regenwoud grenst aan de zee. Tot slot heeft u de mogelijkheid om een riviercruise te maken over de Daintree rivier, het huis van krokodillen en vele verschillende vogelsoorten. De tour vertrekt vanaf Cairns rond 7:30 am en eindigt rond 7:30 pm.

 • Zeilcruise Great Barrier Reef

  AUD 238 p.p.

  Een zeiltrip aan boord van de luxe catamaran met bestemming Michaelmas Cay, een klein zandeiland in het Great Barrier Reef. Het eiland staat bekend om de vele vogelsoorten die er leven. Het is tevens mogelijk om te snorkelen, u ziet hier meer tropische vissen dan waar ook in de Atlantische Oceaan. Wij raden u aan wanneer u zelf een wetsuit heeft deze mee te nemen voor tijdens het snorkelen. Indien gewenst kunt u deze ook ter plaatse huren.

 • Kuranda

  AUD 259 p.p.

  De dag begint met een adembenemende reis naar Kuranda, een klein artistiek kunstenaarsdorpje met leuke winkeltjes en restaurantjes. Bij aankomst heeft u even de gelegenheid om de beroemde Kuranda markt te bezoeken. Vanaf hier gaat u verder naar het schitterende Rainforest Natuurpark, waar meer dan 40 hectare aan tuinen en regenwoud te midden van het UNESCO Werelderfgoed is te zien. Erg bijzonder! U heeft hier de mogelijkheid om verschillende opties te doen: maak een mooie excursie door het regenwoud onder begeleiding van een gids die u alles zal uitleggen over de oude varens en eeuwenoude bomen en spot verschillende fauna die normaalgesproken moeilijk te zien zijn. Daarnaast is het mogelijk om door de tropische boomgaard te wandelen, waar meer dan 40 lokale en internationale soorten fruit groeien of verschillende soorten vlinders te spotten in de prachtige vlindertuin. Verder kunt u een bezoek brengen aan het Koala en Wildlife Park, waar u onder andere krokodillen, kangaroos en wallaby’s kunt zien. Tevens kunt u in het regenwoud in het natuurlijke amfitheater een dynamische voorstelling van de aboriginal dansers zien. Erg mooi, want het regenwoud zorgt voor natuurlijke muren, zodat het geluid van de didgeridoo mooi weerkaatst. Na al deze indrukken krijgt u een heerlijke barbecue lunch aangeboden, met een onder andere een warm buffet en een uitgebreide selectie van heerlijke salades, kazen en fruit. Op de weg terug naar Cairns, komt u via de Rainforest Kabelbaan een schitterende flora en fauna tegen en heeft u kleine stops bij de Barron watervallen en bij de Red Peak stations. Houdt u er rekening mee dat op onderstaande data er onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden aan de Kabelbaan en u de terugreis tevens per trein zal maken: - 22 mei t/m 11 juni 2014 - 1 t/m 3 en 8 september 2014

Optionele excursies in Melbourne

 • Philip Island Pinguïn Direct Tour met kijkplatform

  AUD 167 p.p.

  Aanschouw de Philip Island Pinguïn Direct Tour met kijkplatform! Het mooie natuurpark Philip Island ligt op twee uur rijden van Melbourne. Tegen zonsondergang keren de kleine pinguïns, na hun dagelijkse zoektocht naar vis, terug hun holletjes in de duinen. Naast het bekijken van dit bijzondere ritueel kunt u ook een bezoek brengen aan het Philip Island Nature Park Visitors Centre.

 • Great Ocean Road

  AUD 120 p.p.

  Dagexcursie naar ‘The Great Ocean Road & Twelve Apostles’ in internationaal gezelschap. Tijdens deze excursie rijdt u over de schitterende weg langs steile kliffen en ziet u waar het inheemse bushland, de blauwe wateren van de meest spectaculaire kustlijn van Australië ontmoet. Ervaar het gematigde regenwoud tijdens een wandeling onder de prachtige gigantische bomen. Wanneer u eenmaal in deze omgeving bent zult u verstelt staan van de adembenemende rotsformaties, waar onder de prachtige twaalf apostelen. Deze excursie is inclusief transfer van en naar uw hotel. U rijdt de stad uit via de Westgate Bridge, vanaf waar u een prachtig uitzicht heeft. Vervolgens komt u langs de steden Geelong en Corio Bay, stopt u bij de surfplaats Torquay en rijdt door de kustplaatsen van Lorne en Apollo Bay. Ook ziet u spectaculaire uitzichten over de kustlijn, maakt u een wandeling door het prachtige regenwoud en bezoekt u het schitterende Otway National Park, waar u de grootste kans heeft om koala’s in het wild te zien. De lunch is inclusief. Daarna volgt u de ‘Shipwreck Coast’ en reist u door het Port Campbell National Park. Daarnaast ziet u uiteraard de beroemde Twaalf Apostelen en bezoekt u Loch Ard Gorge. Via de Gibson Steps loopt u naar het strand en u passeert Port Campbell.

Optionele excursies in Sunshine Coast

 • Fraser Island Discovery

  AUD 180 p.p.

  Vanaf uw hotel rijdt u met uw eigen huurauto naar de Underwater World Carpark in Mooloolaba, dat op ongeveer 30 minuten rijden van uw hotel is gelegen. Vanaf deze carpark wordt u opgepikt en begint de optionele excursie naar Fraser Island. Via de Noosa Rivier, het Cooloola National Park en de kleurrijk stranden van Teewah en Rainbow Beach, waar u een stop maakt, wordt u naar Fraser Island gebracht. Op Fraser Island wordt u met speciale 4WD-voertuigen langs Seventy Mile Beach gereden en zult u de natuurlijke schoonheid van deze prachtige wildernis verkennen met een begeleide wandeling door het regenwoud. Dan is het tijd voor een heerlijk authentieke Australische barbecuelunch, waarbij u de keuze heeft uit vlees, vis of vegetarische gerechten. De barbecue wordt verder geserveerd met diverse salades, brood en u heeft de keuze uit bier, wijn, frisdrank of water. Hierna kunt u een verfrissende duik nemen in het zoetwatermeer. Op de terugweg komt u langs de torenhoge bossen van Satinay en Brushbox en via een zandweg wordt u naar een afgelegen strand gereden waar u een laatste stop maakt, voordat u terug wordt gebracht naar de Underwater World Carpark. Een perfecte excursie om 's werelds grootste zandeiland te ontdekken!

Optionele excursies in Sydney

 • Blue Mountains & River Cruise

  AUD 170 p.p.

  De Blue Mountains hebben hun naam te danken aan de blauwe gloed die boven de eucalyptus hangt. Er zijn hier ontelbaar veel bushwalks en prachtige watervallen. Tijdens één van de wandelingen kunt u de Three Sisters bewonderen; een indrukwekkende rotsformatie waar een eigen verhaal achter schuilt. Naast de Blue Mountains brengen we ook een bezoek aan het Featherdale Wildlife Park waar u kennis kunt maken met alle dieren die u in Australië kunt tegenkomen. Tenslotte maken we nog een cruise over de Parramatta Rivier. Dit is een volledige dag excursie.

 • Beklimming Harbour Bridge

  AUD 268-388 p.p.

  De Harbour Bridge in Sydney is niet alleen prachtig om te bewonderen; u kunt deze brug ook beklimmen! Onder begeleiding van een ervaren gids, klimt u vanaf de onderkant van de brug naar het midden. Hier geniet u van het schitterende uitzicht over de stad. U kunt kiezen voor een wandeling overdag (toeslag van toepassing voor het weekend), bij zonsopgang of bij zonsondergang (toeslag van toepassing).


Aandachtspunten

 • Deze excursies kunt u in de lokale valuta of met Euro's en ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de Xtra-optie (bijzondere sporten/wintersport).