Privé rondreis diverse vervoerstypes Mooiste van Australië

Privé rondreis door Australië waar u een deel zelf rijdt en een deel vliegt

U vliegt van Amsterdam via Hong Kong naar Sydney, een geweldige stad en meteen één van de vele hoogtepunten van de reis. Na het ophalen van uw huurauto rijdt u naar de hoofdstad van Australië; Canberra. De route vervolgt via Lakes Entrance naar het beroemde Melbourne. Vanuit hier neemt u de adembenemend mooie weg, de Great Ocean Road, met zijn prachtige Twaalf Apostelen via Apolo Bay en Mt. Gambier naar Adelaide. Een prachtige stad omgeven door heuvels aan de ene kant en stranden aan de andere kant.

Vervolgens vliegt u naar Alice Springs, gelegen in het rode centrum van Australië. Daar begint uw driedaagse safari door dit bijzondere 'rode' gebied. Op het programma staat uiteraard een bezoek aan Ayers Rock, de grootste monoliet van de wereld en heilig grondgebied voor de Aboriginals. Vervolgens naar de Olga's en Kings Canyon en u eindigt weer in Alice Springs. In Cairns heeft u de mogelijkheid om een excursie te maken naar het wereldberoemde Great Barrier Reef en het tropische regenwoud. De laatste dagen van uw reis brengt u door in Brisbane. Hier kunt u vanuit Sunshine Coast prachtige dagtochten ondernemen of heerlijk uitrusten op het strand.
 Bekijk het uitgebreide dagprogramma

Gunstig gelegen accommodaties
U verblijft tijdens de reis in nette hotels en motels. De accommodaties die wij voor u selecteerden zijn niet alleen zeer comfortabel, ze dienen tevens als ideale uitvalsbasis om de omgeving en haar bezienswaardigheden te gaan ontdekken. Gezellige winkeltjes, barretjes en restaurantjes bevinden zich veelal in de nabije omgeving. Daarnaast beschikken ze over goede faciliteiten om uw reis naar Australië zo aangenaam mogelijk te maken.
 Bekijk onze hotelselectie

Private selfdrive
Tijdens deze privé rondreis reist u van dag 5 t/m dag 14 en van dag 21 t/m 25 met uw eigen reisgezelschap in een gehuurde auto categorie B (Mazda 2 of gelijkwaardig), deze is inclusief in de reissom. Het grote voordeel van het hebben van uw eigen vervoer is dat u zelf kunt bepalen wanneer u vertrekt en waar u onderweg stopt. Wilt u ergens een foto van maken? Of lekker een kop koffie drinken? U kunt stoppen waar en wanneer u wilt en uw eigen reistempo bepalen. U krijgt van ons een digitaal informatiepakket inclusief routebeschrijving zodat u alles makkelijk kunt vinden.
 Bekijk wat inclusief is

Het reisprogramma van deze rondreis

Sydney | Canberra | Lake Entrance | Melbourne |  Apollo Bay | Mt. Gambier | Adelaide | Alice Springs | Uluru | Kings Canyon | Alice Springs | Cairns | Sunshine Coast | Brisbane

Bekijk het uitgebreide dag tot dagprogramma

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

3 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,4
Met deze reis zie je de meeste hoogtepunten van wat Australië te bieden heeft
Dhr. Z - Wijk Bij Duurstede
Onze rondreis door Australië, wat een geweldige ervaring. Prachtige natuur, de dieren en wat me opviel is dat de Australiërs zulke rustige en behulpzame mensen zijn. Hoop dat ik ooit nog een keer zo'n reis kan maken!
Schitterende rondreis langs de hoogtepunten van Australië.
U overnacht in gunstig gelegen comfortabele accomodaties.
Ontvang een digitaal informatiepakket inclusief routebeschrijving.
Inclusief o.a. autohuur, drie binnenlandse vluchten, stadstours en een campingsafari.
Terug naar boven