Privé rondreis diverse vervoerstypes Ontdek Down Under Australië

 

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

14 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 04-11-2018

Een fantastische zorgeloze reis.

Fantastische reis door groot gedeelte van Australie. Alles is perfect geregeld door de organisatie en er is meer dan voldoende vrijheid voor eigen initiatieven. De excursies zijn prima met als hoogtepunt de drie dagen verblijf en reis door de outback. Een fantastische ervaring. Het was fijn dat we met de enige vraag tijdens de reis contact konden opnemen met Yoshi van de lokale partner in Australie. Op zaterdagavond kregen we meteen een reactie op onze vraag. Perfect geregeld.

Jan en Lia Oudenhoven
10,0
Toegevoegd op: 29-10-2018

It was awesome!

Wij hebben een fantastische afwisselende reis gehad in een mooi land met hele vriendelijke mensen! Veel gezien en gedaan en mooie herinneringen gemaakt. We gaan zekers terug!

Wiebe & José
9,5
Toegevoegd op: 28-10-2017

Geweldig Down Under avontuur

De reis is echt geweldig! Door de verschillende plaatsen die worden aangedaan en de verscheidenheid in natuur en cultuur lijkt het steeds een nieuwe mini vakantie binnen je reis. De excursies zijn soms lange dagen, maar zou ik niet willen missen. Wij hebben ook een groot deel van de optionele excursies gedaan en kan deze ook zeker aanraden! De pinguïns kijken op Philip Island had iets heel speciaals en ook de Blue mountains waren heel mooi om er een paar te noemen. Maar ook alle excursies die al inclusief waren, waren top! Gratis openbaar vervoer in stadscentrum Melbourne en Adelaide is heel makkelijk. Hotels zijn goed bereikbaar en liggen centraal. En ook al het halen en brengen voor de vluchten en excursies was goed geregeld. Kortom een super reis die ik zeker kan aanraden!

A van Mullem
9,5
Toegevoegd op: 29-10-2017

Indrukwekkend grandioos en goed verzorgd. Alles klopte opdeze reis, afstemming prima

We zijn begonnen in prachtige stad Sydney waar ook ons weerzien was met onze dochter die een half jaar in Sydney studeert. Wat een mooie stad, leuke rondtoer gehad. We zijn toen naar Melbourne gevlogen en dachten dat deze stad niet zou kunnen tippen aan Sydney maar wat een prachtige stad en mooie musea die bijna allemaal gratis toegankleijk zijn. En vooral wat een aardige vriendelijke mensen daar down under. Excursies goddelijke momenten, zo mooi. Hoogtepunten twaals apostele, ayers rock en great barrier reef. De campingsafari Uluru onvergetelijk mooi

JEM Aaldering
9,5
Toegevoegd op: 04-11-2017

Fantastisch

Er is geen omschrijving ingevuld.

PJ Steehouder
9,5
Toegevoegd op: 12-11-2017

In korte tijd zie je heel veel van Australië in een door FOX perfect georganiseerde reis.

Een geweldig reis. In korte tijd zie je enorm veel van Australië. Heel afwisselend en heel vermoeiend. Je maakt hele lange dagen en moet vaak opstaan om 4, 5 of 6 uur. De excursies en het vervoer van en naar vliegvelden zijn perfect geregeld. Niet één keer is het fout gegaan. Wij hadden nog 3 optionele excursies bijgeboekt. Ook allemaal zeer de moeite waard. Vooral Kangaroo Island is geweldig. Maar hierdoor had je wel een vol programma. Maar ja, je bent hier waarschijnlijk ook maar één keer in je leven. Omdat je 's morgens vaak héél vroeg moest opstaan, was het in het begin wel eens puzzelen waar je je ontbijt moest halen. Maar daar leer je je weg wel in vinden. Je kunt ook de avond van te voren al iets kopen voor de morgen erop. Koffie en thee kon je vaak op je hotelkamer zetten. De hotels waren prima. Het allerlaatste hotel in Caloundra was super. Het was alles bij elkaar een geweldige vakantie. Zeer goed georganiseerd en gevarieerd

HJM Gevers
8,1
Toegevoegd op: 13-11-2017

Een heel mooie reis die aan onze verwachting heeft voldaan.

Het is een mooie reis met interessante excursies . Vooral de excursies in de Outback , the Great Barrier Reef en Fraser Island zijn onvergetelijke ervaringen.

4,3
Toegevoegd op: 14-11-2017

Een erg leuke reis die echter uitging als een nachtkaars

Fantastisch bezoek aan Sydney, Melbourne, Adelaide en Alice Springs. Bijna alle optionele excursies gedaan.Hoogtepunt was Kangoroo Island waar ons de verscheidenheid van de natuur erg verbaasde. We hadden pech met de groep op de Safari Oluru omdat deze uit 12 mensen bestond waarvan 8 Fransen die geen engels spraken. Bij excursie Phillip Island was ons niet verteld dat wij een pinguïn plus kaartje hadden en naar een apart platform konden gaan. Het laatste gedeelte van de reis was een teleurstelling. Allereerst Cairns waar de inbegrepen excursie naar het Great Barrier Reef erg tegenviel. De Jungletocht, Cape Tribulation & Daintree Wildlife de dag daarna, was werkelijk een aanfluiting. Leek meer op een soort lijnbus door de vele stops die er gemaakt werden en niet de kleinschalige groep met persoonlijke begeleiding. Caloundra was een hotel voor families met kleine kinderen en dus niet wat je wilt na zo'n vermoeiende reis.

MTH Baltessen
8,6
Toegevoegd op: 16-11-2017

Mooie reis in een groot land met een vriendelijke bevolking.

Organisatorisch een prima reis op een paar kleine tegenvallers na die door de plaatselijke agent op een bevredigende manier zijn opgelost.De hotels liggen op een prima locatie (dicht bij het centrum) zodat winkels en restaurants makkelijk te bereiken zijn. Excursiedagen kunnen in sommige gevallen wel eens te lang zijn (vooral het vroege tijdstip van vertrek). Australie is een mooi land met een prachtige natuur en een uiterst prettige bevolking.

W Buijs
10,0
Toegevoegd op: 07-12-2017

Prachtige reis waarin je in 26 dagen veel van Australië ziet en ervaart.

Hele mooie complete reis, waarbij je in 4 weken veel van Australië ziet. Hotels zijn goed en centraal gelegen. Prima begeleiding van lokaal agent en vele mooie excursies.

JW Wolfs