Privé rondreis diverse vervoerstypes Ontdek Down Under Australië

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

12 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 07-04-2018

Je ziet veel en leert veel over en van de plaatselijk bevolking. Goede hotels en een leuke ervaring

Het is een mooie reis, Een bijzondere ervaring was het slapen in tenten tijdens de goed geregelde safari naar Ayers Rock en Kings Canyon. Ook indrukwekkend was de uitleg van de Arboriginals bij Ayers Rock. De verplaatsingen in het land en de transfers van en naar de luchthavens waren allemaal goed geregeld. Verder heb je als 60+ in dit land in de meeste museum vrij entree. Je kunt ook gebruik maken van vrij reizen in de binnenring van de steden Melbourne en Adelaide. De hotels waren uitstekend gelegen, allemaal op loopafstand van het centrum en restaurants alsmede de bij de prijs inbegrepen excursies waren leuk en goed. Ook de aangeboden optionele excursies waren goed en je kreeg waar voor geld. Wij hadden een up-grade geboekt in het vliegtuig in de klasse Premium Economy Classe, hiervoor krijg je wat luxere stoelen en meer beenruimte. Ook de binnenlandse vluchten waren goed hier mag je ook 23 kg aan ruimbagage meenemen.

Dhr. B - Bergen Op Zoom
9,5
Toegevoegd op: 26-01-2018

Een reis om nooit te vergeten!!

Top vakantie waarbij de excursies zeer goed georganiseerd zijn. Met name de lunchvoorzieningen waren voortreffelijk! We hebben zo een groot deel van de bezienswaardigheden van Australië kunnen zien. Hoogtepunt vonden wij de safari met de tenten bij Alice Springs waarbij de Uluru en de Kings Canyon een diepe indruk hebben achtergelaten bij ons.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 02-01-2018

complete reis die een goede indruk van Australie achterlaat

ongedierte (spinnen en slangen) hebben we niet gezien ben niet bang voor snorkelen in GreatBarrierReef. Het is prima geregeld en de beschermingspakken zijn lichtgewicht zorg dat je een onderwater camera hebt bij het snorkelen. We hebben dat achteraf erg gemist Neem in Kuranda bij de ScenicTrain de GoldClass. Dat was de kosten waard. En ga omhoog met de trein en weer omlaag met de SkyRail (gondels). Dat is de beste volgorde. Het vliegennet hebben we aangeschaft maar is voor ons niet nodig gebleken. Vliegen zijn wel vervelend. Betaal niet voor de scenic view in SydneyTowerEye, maar boek een drankje in de panoramaBar. sandalen of slippers geven geen toegang. Melbourne. Koop je aboriginal souveniers in de QueenVictoriaMarket. Dat was de beste plaatst in de hele vakantie. En drink een drankje in een van de vele rooftopBars. koop een Austalie sim kaart voor 30 dollar met 10GB data. Ga zwemmen in Glenelg. schuil tegen de zon onder pier

Dhr. B - Geleen
10,0
Toegevoegd op: 17-12-2017

Een geweldige ervaring en heel goed georganiseerd.

Onze reis overtrof onze verwachtingen. Alles was zeer goed georganiseerd en de accommodaties waren heel goed en vooral centraal gelegen. Alle excursies waren indrukwekkend. Leuke contacten opgedaan tijdens onze excursies in internationaal gezelschap. Bij aankomst een bericht ontvangen onze tourmanager in Australie. Dit gaf ons de mogelijkheid om gemakkelijk nog extra excursies te boeken. Ook was het een geruststelling dat er altijd iemand bereikbaar was om ons te helpen wanneer we daar behoefte aan hadden. Gelukkig is dat niet nodig geweest, want alles was goed geregeld.

Dhr. G - Delfgauw
10,0
Toegevoegd op: 07-12-2017

Prachtige reis waarin je in 26 dagen veel van Australië ziet en ervaart.

Hele mooie complete reis, waarbij je in 4 weken veel van Australië ziet. Hotels zijn goed en centraal gelegen. Prima begeleiding van lokaal agent en vele mooie excursies.

Dhr. W - Wierden
8,6
Toegevoegd op: 16-11-2017

Mooie reis in een groot land met een vriendelijke bevolking.

Organisatorisch een prima reis op een paar kleine tegenvallers na die door de plaatselijke agent op een bevredigende manier zijn opgelost.De hotels liggen op een prima locatie (dicht bij het centrum) zodat winkels en restaurants makkelijk te bereiken zijn. Excursiedagen kunnen in sommige gevallen wel eens te lang zijn (vooral het vroege tijdstip van vertrek). Australie is een mooi land met een prachtige natuur en een uiterst prettige bevolking.

Dhr. B - Papendrecht
4,3
Toegevoegd op: 14-11-2017

Een erg leuke reis die echter uitging als een nachtkaars

Fantastisch bezoek aan Sydney, Melbourne, Adelaide en Alice Springs. Bijna alle optionele excursies gedaan.Hoogtepunt was Kangoroo Island waar ons de verscheidenheid van de natuur erg verbaasde. We hadden pech met de groep op de Safari Oluru omdat deze uit 12 mensen bestond waarvan 8 Fransen die geen engels spraken. Bij excursie Phillip Island was ons niet verteld dat wij een pinguïn plus kaartje hadden en naar een apart platform konden gaan. Het laatste gedeelte van de reis was een teleurstelling. Allereerst Cairns waar de inbegrepen excursie naar het Great Barrier Reef erg tegenviel. De Jungletocht, Cape Tribulation & Daintree Wildlife de dag daarna, was werkelijk een aanfluiting. Leek meer op een soort lijnbus door de vele stops die er gemaakt werden en niet de kleinschalige groep met persoonlijke begeleiding. Caloundra was een hotel voor families met kleine kinderen en dus niet wat je wilt na zo'n vermoeiende reis.

Dhr. B - Horst
8,1
Toegevoegd op: 13-11-2017

Een heel mooie reis die aan onze verwachting heeft voldaan.

Het is een mooie reis met interessante excursies . Vooral de excursies in de Outback , the Great Barrier Reef en Fraser Island zijn onvergetelijke ervaringen.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 12-11-2017

In korte tijd zie je heel veel van Australië in een door FOX perfect georganiseerde reis.

Een geweldig reis. In korte tijd zie je enorm veel van Australië. Heel afwisselend en heel vermoeiend. Je maakt hele lange dagen en moet vaak opstaan om 4, 5 of 6 uur. De excursies en het vervoer van en naar vliegvelden zijn perfect geregeld. Niet één keer is het fout gegaan. Wij hadden nog 3 optionele excursies bijgeboekt. Ook allemaal zeer de moeite waard. Vooral Kangaroo Island is geweldig. Maar hierdoor had je wel een vol programma. Maar ja, je bent hier waarschijnlijk ook maar één keer in je leven. Omdat je 's morgens vaak héél vroeg moest opstaan, was het in het begin wel eens puzzelen waar je je ontbijt moest halen. Maar daar leer je je weg wel in vinden. Je kunt ook de avond van te voren al iets kopen voor de morgen erop. Koffie en thee kon je vaak op je hotelkamer zetten. De hotels waren prima. Het allerlaatste hotel in Caloundra was super. Het was alles bij elkaar een geweldige vakantie. Zeer goed georganiseerd en gevarieerd

Dhr. G - Nistelrode
9,5
Toegevoegd op: 04-11-2017

Fantastisch

Dhr. S - Capelle Aan Den Ijssel
Terug naar boven