Australië

Ontdek Sydney en Melbourne, bewonder het Great Barrier Reef en rij over de Great Ocean Road.
Je overnacht in comfortabele en centraal gelegen drie- en viersterrenhotels.
Extra beleving en comfort? Kies voor het upgrade pakket of pas onze reizen zelf aan.
Alle excursies naar de hoogtepunten en (indien van toepassing) autohuur inbegrepen

Australië rondreis – Ontdek het land van de kangoeroes en koala’s

Als er een bestemming bij veel mensen op het verlanglijstje staat dan is het Australië wel. Australië heeft zoveel mooie plekjes! En om je te helpen hebben we een paar hele leuke routes samengesteld voor een rondreis in Australië. De rondreis brengt je naar de allermooiste plekjes en verder hebben wij ook de vluchten, overnachtingen en diverse excursies geregeld. Wat houd je tegen?

Rondreis Australië: de Oostkust of West-Australië

Of je nu een rondreis in Australië aan de Oostkust wilt doen of juist meer van West-Australië wilt zien, wij hebben verschillende rondreizen samengesteld waaruit je een keuze kunt maken. Tijdens een rondreis aan de Oostkust van Australië start je in de wereldstad Sydney, meteen de grootste en meest levendige stad van Australië. Hier zijn heel veel bezienswaardigheden zoals het beroemde Sydney Opera House en de Harbour Bridge. Maar hier zijn lokale markten, terrasjes en vele restaurantjes waar je heerlijk kunt eten. Via de wijnregio Hunter Valley ga je vervolgens lang prachtige kustwegen naar de trendy Gold Coast. Sluit jouw roadtrip af in Port Douglas en zijn hagelwitte stranden. Genieten!

Nog veel meer hoogtepunten

Een Australië rondreis kan nog zoveel meer hoogtepunten bevatten. Wat dacht je van een bezoek aan Melbourne, de sportiefste stad van Australië en de thuishaven van de Australian Football League. Een stad met een Europees karakter, met onder andere Griekse en Italiaanse invloeden. Tijdens de rondreis in Australië zul je een bezoek aan deze stad zeker waarderen. Maar er is nog zoveel moois. Zo is er Alice Springs in het hart van Australië, een omgeving met kenmerkende rode rotsen en dezelfde kleur zand. Geniet hier van de prachtige omgeving en uitzichten.

Kies jouw favoriete reis

Laat je verwonderen door al het moois dat Australië te bieden heeft, van de Oostkust tot het Westen, maar ook het Zuiden. Bekijk de individuele rondreizen in Australië en kies de reis die het beste bij jouw wensen past. Wij regelen de rest wel! Liever naar Nieuw-Zeeland? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod rondreizen in Nieuw-Zeeland. Wij hebben voor iedereen leuke routes samengesteld!