Beleef meer met een huurauto

Autohuur

Argentinië

ar_gaucho

Maak een verrassende roadtrip door het afwisselende landschap van Argentinië. Door de grootte van het land kunt u het beste de grote afstanden per vliegtuig afleggen of u beperken tot een bepaalde regio.

Naar de privé rondreizen 

Australië

au_road

Australië biedt reizigers een ongekende hoeveelheid aan mogelijkheden. De afwisseling van grote uitgestrekte woestijnen, subtropische regenwouden, wereldse steden en prachtige stranden maakt een reis per auto door dit land tot een onvergetelijke ervaring!

Naar de privé rondreizen

Canada

tmpl-Artikelpagina-content-canada2

Canada is uitstekend per huurauto te bereizen! De Canadezen zijn vriendelijk en zo gedraden ze zich ook in het verkeer. De wegen zijn van goede kwaliteit en daarnaast is de omgeving vaak prachtig. Canada is een groot land, dus de afstanden kunnen fors zijn. 

Naar de privé rondreizen naar Canada

Costa Rica

  costarica_autohuur

Natuurliefhebbers opgelet: Costa Rica heeft het allemaal! Stap in uw huurauto en ontdek de schitterende flora en fauna in natuurreservaat Tortuguero, bewonder de vulkaan in La Fortuna en kijk vooral gedurende de reis uw ogen uit.

Naar de privé rondreizen

Cuba

  cuba_autohuur

Als u denkt aan sigaren en salsa denkt u aan: Cuba. De prachtige koloniale steden en indrukwekkende natuur komen ruim aan bod tijdens onze privé rondreizen. Stap in de huurauto en ontdek ondere andere Havana, het UNESCO juweeltje Trinidad en sluit af de reis af op de strandbestemming Varadero.

Naar de privé rondreizen

Maleisië

  maleisie_autohuur

Verken Maleisië per huurauto en kom onder andere langs de oudste jungle ter wereld, de prachtige Cameron Highlands en natuurlijk de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur. Leer het land met bijbehorende cultuur kennen tijdens een van onze privé rondreizen. Sluit je reis vervolgens af door op de ferry te stappen naar één van de prachtige bountystranden.

Naar de privé rondreizen 

Marokko

   marokko_autohuur

Marokko is een divers land en een geweldige bestemming om zelf te verkennen. Een combinatie van steden, woestijn en cultuur zullen daarom ook zeker aan bod komen tijdens de privé rondreizen.  Dat u tijdens deze privé rondreis bijzondere plekjes gaat ontdekken staat buiten kijf!

Naar de privé rondreizen

Mexico

mx_straatje

Per huurauto reist u op een ideale manier door Mexico. In de grote steden kan het verkeer wat hectisch zijn en zult u met veel getoeter in moeten voegen. Claxoneren gebeurt veel in Mexico en betekent eigenlijk gewoon 'doorrijden'. Het wegennetwerk in Mexico is behoorlijk uitgebreid.

Naar de privé rondreizen 

Namibië

na_fis_weg

Het wegennetwerk in Namibië is behoorlijk divers. Het hoofdnetwerk varieert van uitstekende asfaltwegen tot wat hobbilege gravelwegen. Een 4WD is aanrader, maar niet noodzakelijk. U rijdt aan de linkerkant van de weg en het stuur van uw huurauto zit aan de rechterkant.  

Naar de privé rondreizen naar Namibië

Nieuw-Zeeland

  nieuw_zeeland_autohuur

Een fantastische manier om Nieuw-Zeeland te ontdekken is met een privé rondreis met huurauto. Op het reisprogramma staan vele hoogtepunten op zowel het zuider- als het noordereiland. Indrukwekkende meren en natuurverschijnsel in combinatie met grote steden zoals Auckland, Wellington en Christchurch.

Naar de privé rondreizen

Verenigde Staten

tmpl-Artikelpagina-content-vs1

De Verenigde Staten is hét land om een roadtrip te maken, het land lijkt wel gebouwd voor autoverkeer. De Amerikanen zijn erg sociale rijders en u zult ervaren hoe prettig het rijden is. Een must is natuurlijk een ritje over Route 66! 

Naar de privé rondreizen

Zuid-Afrika

za-aap_op_de_auto

Zuid-Afrika kunt u prima per huurauto ontdekken. Het wegennetwerk is voor Afrikaanse begrippen uitstekend. U rijdt aan de linkerkant van de weg en het stuur van uw huurauto zit dan ook aan de rechterkant. Tip: huur een automaat, zodat u niet met links hoeft te schakelen! 

Naar de privé rondreizen

Terug naar boven