Beleef meer met een huurauto

Autohuur

Argentinië

Maak een verrassende roadtrip door het afwisselende landschap van Argentinië. Door de grootte van het land kunt u het beste de grote afstanden per vliegtuig afleggen of u beperken tot een bepaalde regio. 

Australië

Australië biedt reizigers een ongekende hoeveelheid aan mogelijkheden. De afwisseling van grote uitgestrekte woestijnen, subtropische regenwouden, wereldse steden en prachtige stranden maakt een reis per auto door dit land tot een onvergetelijke ervaring! 

Canada

Canada is uitstekend per huurauto te bereizen! De Canadezen zijn vriendelijk en zo gedraden ze zich ook in het verkeer. De wegen zijn van goede kwaliteit en daarnaast is de omgeving vaak prachtig. Canada is een groot land, dus de afstanden kunnen fors zijn.  

Costa Rica

Natuurliefhebbers opgelet: Costa Rica heeft het allemaal! Stap in uw huurauto en ontdek de schitterende flora en fauna in natuurreservaat Tortuguero, bewonder de vulkaan in La Fortuna en kijk vooral gedurende de reis uw ogen uit. 

Cuba

Als u denkt aan sigaren en salsa denkt u aan: Cuba. De prachtige koloniale steden en indrukwekkende natuur komen ruim aan bod tijdens onze privé rondreizen. Stap in de huurauto en ontdek ondere andere Havana, het UNESCO juweeltje Trinidad en sluit af de reis af op de strandbestemming Varadero. 

Maleisië

Verken Maleisië per huurauto en kom onder andere langs de oudste jungle ter wereld, de prachtige Cameron Highlands en natuurlijk de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur. Leer het land met bijbehorende cultuur kennen tijdens een van onze privé rondreizen. Sluit je reis vervolgens af door op de ferry te stappen naar één van de prachtige bountystranden. 

Marokko

Marokko is een divers land en een geweldige bestemming om zelf te verkennen. Een combinatie van steden, woestijn en cultuur zullen daarom ook zeker aan bod komen tijdens de privé rondreizen.  Dat u tijdens deze privé rondreis bijzondere plekjes gaat ontdekken staat buiten kijf! 

Mexico

Per huurauto reist u op een ideale manier door Mexico. In de grote steden kan het verkeer wat hectisch zijn en zult u met veel getoeter in moeten voegen. Claxoneren gebeurt veel in Mexico en betekent eigenlijk gewoon 'doorrijden'. Het wegennetwerk in Mexico is behoorlijk uitgebreid.

Namibië

Het wegennetwerk in Namibië is behoorlijk divers. Het hoofdnetwerk varieert van uitstekende asfaltwegen tot wat hobbilege gravelwegen. Een 4WD is aanrader, maar niet noodzakelijk. U rijdt aan de linkerkant van de weg en het stuur van uw huurauto zit aan de rechterkant. 

Nieuw-Zeeland

Een fantastische manier om Nieuw-Zeeland te ontdekken is met een privé rondreis met huurauto. Op het reisprogramma staan vele hoogtepunten op zowel het zuider- als het noordereiland. Indrukwekkende meren en natuurverschijnsel in combinatie met grote steden zoals Auckland, Wellington en Christchurch. 

Verenigde Staten

De Verenigde Staten is hét land om een roadtrip te maken, het land lijkt wel gebouwd voor autoverkeer. De Amerikanen zijn erg sociale rijders en u zult ervaren hoe prettig het rijden is. Een must is natuurlijk een ritje over Route 66!  

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika kunt u prima per huurauto ontdekken. Het wegennetwerk is voor Afrikaanse begrippen uitstekend. U rijdt aan de linkerkant van de weg en het stuur van uw huurauto zit dan ook aan de rechterkant. Tip: huur een automaat, zodat u niet met links hoeft te schakelen!  

Zelf links rijden

Durft u de uitdaging aan om zelf te rijden op één van de mooie bestemmingen waar men links rijdt?

Naar alle rondreizen

Mooiste autorondreis routes

Op eigen gelegenheid én met een eigen huurauto de mooiste bestemmingen ontdekken? Bekijk dan onze 10 mooiste autorondreis routes. 

Lees het volledige artikel