Beleef meer met een huurauto

Autohuur

Argentinië

ar_gaucho

Maak een verrassende roadtrip door het afwisselende landschap van Argentinië. Door de grootte van het land kunt u het beste de grote afstanden per vliegtuig afleggen of u beperken tot een bepaalde regio.

Naar de privé rondreizen 

Australië

au_road

Australië biedt reizigers een ongekende hoeveelheid aan mogelijkheden. De afwisseling van grote uitgestrekte woestijnen, subtropische regenwouden, wereldse steden en prachtige stranden maakt een reis per auto door dit land tot een onvergetelijke ervaring!

Naar de privé rondreizen

Canada

tmpl-Artikelpagina-content-canada2

Canada is uitstekend per huurauto te bereizen! De Canadezen zijn vriendelijk en zo gedraden ze zich ook in het verkeer. De wegen zijn van goede kwaliteit en daarnaast is de omgeving vaak prachtig. Canada is een groot land, dus de afstanden kunnen fors zijn. 

Naar de privé rondreizen naar Canada

Mexico

mx_straatje

Per huurauto reist u op een ideale manier door Mexico. In de grote steden kan het verkeer wat hectisch zijn en zult u met veel getoeter in moeten voegen. Claxoneren gebeurt veel in Mexico en betekent eigenlijk gewoon 'doorrijden'. Het wegennetwerk in Mexico is behoorlijk uitgebreid.

Naar de privé rondreizen naar Mexico

Namibië

na_fis_weg

Het wegennetwerk in Namibië is behoorlijk divers. Het hoofdnetwerk varieert van uitstekende asfaltwegen tot wat hobbilege gravelwegen. Een 4WD is aanrader, maar niet noodzakelijk. U rijdt aan de linkerkant van de weg en het stuur van uw huurauto zit aan de rechterkant.  

Naar de privé rondreizen naar Namibië

Verenigde Staten

tmpl-Artikelpagina-content-vs1

De Verenigde Staten is hét land om een roadtrip te maken, het land lijkt wel gebouwd voor autoverkeer. De Amerikanen zijn erg sociale rijders en u zult ervaren hoe prettig het rijden is. Een must is natuurlijk een ritje over Route 66! 

Naar de privé rondreizen naar de Verenigde Staten

Zuid-Afrika

za-aap_op_de_auto

Zuid-Afrika kunt u prima per huurauto ontdekken. Het wegennetwerk is voor Afrikaanse begrippen uitstekend. U rijdt aan de linkerkant van de weg en het stuur van uw huurauto zit dan ook aan de rechterkant. Tip: huur een automaat, zodat u niet met links hoeft te schakelen! 

Naar de privé rondreizen naar Zuid-Afrika

Terug naar boven