Alle vakanties naar Azië op een rij

Rondreizen Azië

Rondreis Azië

Op vakantie naar Azië, maar wat is nou het leukste, mooiste of meest speciale land in Azië om een rondreis te maken? Een vakantie in Azië is voor iedereen natuurlijk een andere belevenis. Maar wat zeker is, is dat een rondreis in Azië voor iedereen uniek is! Azië is een enorm divers continent waar vrijwel iedere reiziger, van jong tot oud, van wel bereisd tot beginnend avonturier zich uitstekend kan vermaken en altijd iets nieuws kan ontdekken. 

44 verschillende landen maken samen Azië, van het paradijselijke Thailand tot aan het magische Japan. De steppes van Mongolië tot aan de prachtige forten in India. Maar Azië begint natuurljik al een stuk dichterbij bij landen als Jordanië en Israël. Azië is een van de leukste en meest comfortabele continenten om rond te reizen. Reis per trein in Sri Lanka, houten boot in Turkije, bus of tuk-tuk naar uw reis in Azië en laat je verrassen door de gastvrijheid van al de verschillende culturen van Azië.

Geniet van de immense bergen van Nepal. Sta vroeg op om de zonsopkomst bij de Bromo vulkaan in Java in Indonesië te zien of de rituele wassingen van de pelgrims in Varanasi in India te aanschouwen. 


Tijdens een rondreis in Azië zult u moeten kiezen tussen vele verschillende mogelijkheden. Wilt u liever een aantal weken aan het strand tot rust komen? Of wilt u juist een actieve vakantie in Azië? Kies voor een van onze vele groepsreizen naar Azië, single reizen naar Azië, familiereizen naar Azië of individuele rondreizen naar Azië. 

Laat je inspireren voor een reis naar Azië!

Een vakantie in Azië is moeilijk te kiezen, er zijn zo veel mooie plaatsen en landen om te bezoeken dat het soms bijna te veel is. FOX helpt je met oriënteren met deze artikelen over reizen in Azië. 

Wil je weten wat de mooiste tempels van Azië zijn? Of wellicht ga je binnenkort op reis naar China en wil je een aantal handige reistips ontvangen. Ben je op zoek naar de mooiste natuurrijke hoogtepunten van Maleisië, of de mooiste eilanden van Thailand? Wij schrijven wekelijks een nieuw artikel over één van de vele landen in Azië. 
Azië

Een rondreis Azië is een reis door de tijd

Rondreizen door Azië is een mooie en vooral bijzondere ervaring, telkens weer! Het continent heeft veel moois te bieden op het gebied van eeuwenoude tradities en cultuur. Wij nemen je mee naar Indonesië, Thailand, Cambodja, Laos, Vietnam, Singapore, Myanmar, Maleisië, Mongolië, de Malediven, Rusland, Oezbekistan, Turkije, Bhutan, Japan, Taiwan, Tibet, China, Sri Lanka, India en Nepal. Ga mee op reis en ontdek zelf de prachtige natuur en geniet van de culturele en culinaire hoogtepunten.