Alle vakanties naar Azië op een rij.

Rondreizen Azië

Rondreis Azië

Op vakantie naar Azië, maar wat is nou het leukste, mooiste of meest speciale land in Azië om een rondreis te maken? Een vakantie in Azië is voor iedereen natuurlijk een andere belevenis. Maar wat zeker is, is dat een rondreis in Azië voor iedereen uniek is! Azië is een enorm divers continent waar vrijwel iedere reiziger, van jong tot oud, van wel bereisd tot beginnend avonturier zich uitstekend kan vermaken en altijd iets nieuws kan ontdekken.

44 verschillende landen maken samen Azië, van het paradijselijke Thailand tot aan het magische Japan. De steppes van Mongolië tot aan de prachtige forten in India. Azië is een van de leukste en meest comfortabele continenten om rond te reizen. Reis per trein, boot, bus of tuk-tuk naar uw reis in Azië en laat uw verrassen door de gastvrijheid van al de verschillende culturen van Azië.

Geniet van de rustgevende dagen op een eiland tijdens een rondreis Thailand. Sta vroeg op om de zonsopkomst bij de Bromo vulkaan in Java in Indonesië te zien of de rituele wassingen van de pelgrims in Varanasi in India te aanschouwen.

Tijdens een rondreis in Azië zult u moeten kiezen tussen vele verschillende mogelijkheden. Wilt u liever een aantal weken aan het strand tot rust komen? Of wilt u juist een actieve vakantie in Azië? Kies voor een van onze vele groepsreizen naar Azië, single reizen naar Azië, familiereizen naar Azië of individuele rondreizen naar Azië.

Laat u inspireren voor een reis naar Azië!

Een vakantie in Azië is moeilijk te kiezen, er zijn zo veel mooie plaatsen en landen om te bezoeken dat het soms bijna te veel is. FOX helpt u met oriënteren met deze artikelen over reizen in Azië.

Wilt u weten wat de mooiste tempels van Azië zijn? Of wellicht gaat u binnenkort op reis naar China en wilt u een aantal handige reistips ontvangen. Bent u op zoek naar de mooiste natuurrijke hoogtepunten van Maleisië, of de mooiste eilanden van Thailand? Wij schrijven wekelijks een nieuw artikel over één van de vele landen in Azië.

Een reis door Azië is een reis door de tijd

Een rondreis door Azië blijft een unieke ervaring. Elk land, of elke stad heeft een enorm verschillende cultuur, geschiedenis en gastronomie. Van de Grote Muur in China tot aan de Taj Mahal in India, of wat dacht u van de prachtige Komodo eilanden in Indonesië of de duizenden tempels en pagodes in Bagan, Myanmar?

Om meer te weten te komen over de specifieke landen kunt u onderstaand klikken op het land naar keus. Zo kunt u bijvoorbeeld meer lezen over het klimaat in Indonesië en de beste reistijd voor Bali. Wij nemen u mee naar 20 verschillende landen in Azië voor een vakantie!Terug naar boven