Vakantie Barbados


Vakantie Barbados

Een vakantie in Barbados: dat klinkt alleen al als een zonnige vakantie. En dat is het ook zeker. Tijdens een Barbados vakantie geniet je van de prachtige stranden die dit eiland te bieden heeft. Ervaar het ultieme vakantiegevoel en rust heerlijk uit. Of maak een tour over verschillende eilanden. Het is allemaal mogelijk. Wij bieden een complete strandvakantie op Barbados waarbij je optimaal kunt genieten.

Keuze uit 1 Barbados reizen in 5 categorieën

  • Groepsrondreizen 0
  • Single groepsreizen 0
  • Privé rondreizen 0
  • Familie rondreizen 0
  • Strandvakanties 1

Interessante Plaatsen in Barbados

Uitgelicht: Bridgetown

De hoofdstad van Brigdetown

Bridgetown is de levendige hoofdstad van Barbados. Het is de enige stad op het eiland en ligt aan een natuurlijke haven. De stad heeft veel bezienswaardigheden en door de vele oude koloniale gebouwen in de buitenwijken, waant u zich terug in de tijd.

Vakantie Barbados – Ga mee op reis

Een vakantie in Barbados: dat klinkt alleen al als een zonnige vakantie. En dat is het ook zeker. Tijdens een Barbados vakantie geniet u van de prachtige stranden die dit eiland te bieden heeft. Ervaar het ultieme vakantiegevoel en rust heerlijk uit. Of maak een tour over verschillende eilanden. Het is allemaal mogelijk. Wij bieden een complete strandvakantie op Barbados waarbij u optimaal kunt genieten.

Barbados reizen: island hoppen

Wij verzorgen niet alleen Barbados reizen, maar bieden de mogelijkheid om te eilandhoppen en zo meerdere Caribische eilanden te bezoeken. Dit zijn reizen naar Barbados, St. Lucia en Grenada, een speciale en avontuurlijke reis die u het allermooiste van deze drie eilanden laat zien. U zult vliegen naar Barbados, vanuit daar naar de andere twee eilanden vliegen, om vervolgens te eindigen op Barbados. Barbados zelf heeft een hele ontspannen sfeer en een aangenaam klimaat. Dit zorgt samen voor het ultieme vakantiegevoel. Een onvergetelijke ervaring waarbij u heerlijk kunt relaxen en genieten van de zon.

St. Lucia en Grenada

De vakantie start in Barbados, maar brengt u daarna naar St. Lucia, ten noorden van Barbados. Hier kunt u de adembenemende onderwaterwereld van dit eiland ontdekken, een land- en zeesafari of zelfs een walvistocht maken. Het volgende eiland is Grenada, een eiland met prachtige tropische tuinen en groene bergen. Hier kunt u heerlijk genieten van een ontspannen verblijf in een prachtig resort met alles erop en eraan. Want dat hoort bij deze droomvakantie!

Meer dan een vakantie in Barbados

Met een bezoek aan de drie eilanden bieden wij dus veel meer dan een vakantie in Barbados. Wij bieden de mogelijkheid om meerdere Caribische eilanden te bezoeken en zo de pracht en praal van meerdere eilanden te zien. Daarbij overnacht u in zeer comfortabele hotels die van alles voorzien zijn. Onze lokale vertegenwoordiger is ter plaatse voor u beschikbaar. Dus mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd bij hem of haar terecht. Ga met ons mee en geniet van uw vakantie op Barbados, St. Lucia en Grenada! Als u het ons vraagt: de mooiste eilanden in de Caribische zee!