Strandvakanties in Barbados

Geniet van een Island tour, de prachtige stranden en snorkelexcursies.
U overnacht in comfortabele en centraal gelegen hotels.
Onze lokale vertegenwoordiger is ter plaatse voor u beschikbaar.
Alle overnachtingen op basis van logies-ontbijt.

Zonvakantie Barbados – Geniet van de prachtige stranden

Even er heerlijk tussenuit en genieten van prachtige stranden? Kies dan voor een vakantie op Barbados. Hier ervaart u het ultieme vakantiegevoel met een ontspannen sfeer en de allermooiste stranden. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld is voor de strandvakantie op Barbados, zodat het u aan niets zal ontbreken. U verblijft in een comfortabel drie- of viersterrenhotel met een zwembad. Genoeg redenen om te kiezen voor een heerlijke zonvakantie!  

Barbados zonvakanties: meer dan alleen strand 

Tijdens een zonvakantie op Barbados hoeft u niet alleen op het strand te liggen. U kunt ook een eilandtour maken en de hoofdstad Bridgetown bezoeken. Of ga tijdens een snorkeltocht op zoek naar zeeschildpadden, een bijzondere ervaring. Onze zonvakanties bieden genoeg mogelijkheden om helemaal uw eigen plan te trekken tijdens de reis. En ter plekke kunt u bij onze reisleider terecht voor al uw vragen.

Meerdere eilanden bezoeken

Meerdere eilanden bezoeken tijdens een strandvakantie? Kies dan voor een islandhopping vakantie waarbij u ook de eilanden St. Lucia en Grenada bezoekt. Wij regelen de transfers tussen de hotels, zodat u alleen maar hoeft te genieten. Laat u meevoeren door de overweldigende schoonheid van de bijzondere bovenwindse eilanden in het Caribisch gebied.

Terug naar boven