Hotelcombinatie vakantie Islandhopping Barbados, St. Lucia & Grenada

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Bridgetown

 • Barbados by Sea

  USD 85,- p.p.

  U maakt een mooie tocht op een luxe catamaraan voor een 5 uur durende cruise. Tijdens deze tocht maakt u enkele stops, zodat u kunt snorkelen bij het prachtige rif en de vele scheepswrakken die er liggen. Ook is het mogelijk om met zeeschildpadden te zwemmen, een onvergetelijke gebeurtenis!

  Lunch en drinken zijn inclusief.
  Prijs voor kinderen: USD 50,- p.p.

 • Harrison's grotten avontuur

  USD 65,- p.p.

  Tijdens deze excursie brengt u een bezoek aan één van Barbados natuurlijke schatten. U gaat een spannende tocht maken naar de Harrison's grotten.

  Prijs voor kinderen: USD 32,50 p.p.

 • The Bajan Whirl - Island tour

  USD 87,50 p.p.

  Ontdek op de echte Bajaanse manier Barbados. U brengt een bezoek aan een aantal bezienswaardigheden met een rijke historie en maakt een paar prachtige stops op het eilandje.

  Lokale lunch is inclusief en bij een aantal plaatsen wordt drinken geserveert.
  Prijs voor kinderen: USD 50,- p.p.

 • Schatten van Barbados

  USD 65 p.p.

  Ontdek het beste van het koloniale verleden van Barbados. U brengt een bezoek aan een oude plantage, gedateerd uit 1658. Geniet van een verfrissende cocktail op het terras. U krijgt een tour door het oude huis en de distilleerderij. Vervolgens brengt u een bezoek aan de prachtige Andromeda Botanische tuinen en kunt u genieten van het spectaculaire tropische flora.

  Eén drankje is inclusief.
  Prijs voor kinderen: USD 38,- p.p.

Optionele excursies in Grenada

 • Island treasures

  USD 75,- p.p.

  Ontdek de schatten van het prachtige eiland Grenada. Leer tijdens deze tour meer over de rijke geschiedenis en cultuur. U brengt een bezoek aan de hoofdstad St. George en een aantal populaire historische bezienswaardigheden. Bij een plantage geniet u van een heerlijke lunch en daarna brengt u nog een bezoek aan de Concord waterval en het Grand Etang kratermeer.

  Prijs voor kinderen: USD 45,- p.p.

 • Spice Splash

  USD 50,- p.p.

  Grenada in een notendop! Vandaag nemen we u mee op een halve dag excursie naar een aantal van Grenada's hotspots. U brengt een bezoek aan de hoofdstad St. George, en bezoekt een aantal historische monumenten, zoals het Dougaldston Spice Estate en het Belvidere Estate. Verder maakt u een prachtige wandeling naar de Concord waterval en het Grand Etang kratermeer.

  Prijs voor kinderen: USD 25,- p.p.

 • Southern Tour

  USD 50,- p.p.

  Deze excursie brengt u naar het zuiden van Grenada en neemt u mee naar de meest schilderachtige locaties. U brengt een bezoek aan een tropische planten plantage, waar u vele schitterende exotische bloemen kunt bewonderen. Verder komt u tijdens deze tour langs Westerhall punt en de Parnassus berg, met prachtige uitzichten over de hoofdstad en de Caribische zee. U brengt een bezoek aan La Sagesse natuurcentrum en een lokale rum distilleerderij om wat meer over de geschiedenis van rum te leren.

  Prijs voor kinderen: USD 25,- p.p.

 • Zaterdag markt en historie tour

  USD 20,- p.p.

  Ontdek de geluiden en geuren van een typisch West-Indische markt. Een gids neemt u mee naar het spektakel van de markt die op zaterdag wordt gehouden in St. George. Vanuit de luidruchtige markt brengt u verder ook nog een bezoek aan het historische fort Georges en een paar lokale kerken. Tijdens deze excursie leert u meer over de cultuur van de lokale bevolking en haar vele invloeden.

 • Zeven Gezusters waterval

  USD 50,- p.p.

  Ontdek de natuurlijke schatten van Grenada tijdens deze excursie. We nemen u mee naar het hart van Grenada, voor een spannende wandeltocht. U wandelt door een privé-plantage en ziet cacao en bananen op weg naar de Zeven Gezusters waterval. Bij de waterval kunt u een verfrissende duik nemen in het helderblauwe water. Daarnaast brengt u een bezoek aan het Grand Etang kratermeer en een lagune.

  Prijs voor kinderen: USD 25,- p.p.

Optionele excursies in St. Lucia

 • Volle dag zeilen

  USD 120,75 p.p.

  Geniet op één van de luxe catamaranen om een volle dag te gaan zeilen in de Cariben. Tijdens deze zeiltocht zeilt u langs het schilderachtige plaatsje Soufriere. Verder kunt u een bezoek brengen aan 's werelds enige 'drive-in' vulkaan, de Toraille tuinen en waterval. Geniet van een lunch in één van de creoolse restaurants in het stadje. U brengt verder een bezoek aan de idyllische haven in Marigot baai, de set van de film Dr. Doolittle.

  Prijs voor kinderen onder 12 jaar: USD 63,25 p.p.

 • Vulkaan Safari

  USD 120,75 p.p.

  Een spannende tocht per 4WD. Tijdens deze dag ziet u het landelijke leven op St. Lucia, met prachtige landschappen en brengt u een bezoek aan het zuiden van St. Lucia. U komt langs prachtige bananenplantages, vissersdorpjes en het regenwoud. Als de tijd het toe laat brengt u een bezoek aan Marigit Bay, voor een mooi uitzicht. Daarna brengt u een bezoek aan de zwavelbronnen en kunt u hier een modderbad nemen bij de vulkaan zelf. Verder gaat u naar de Toraille waterval waar u een frisse duik kunt nemen in het verkoelende water.

  Buffetlunch en drankjes zijn inclusief.

 • Land en Zee Safari

  USD 126,50 p.p.

  Geniet van al het pracht wat St. Lucia u te bieden heeft tijdens deze land en zee avontuur. Neem een mooie route langs de schilderachtige westkust, maak een stop bij het vissersdorpje Anse La Raye, waar u meer leert over het lokale leven en een cultuur. U brengt verder een bezoek aan de sulfaat bronnen bij 's werelds enige 'drive-in' vulkaan en u luncht in een gezellig creools restaurant. Na de lunch gaat u aan boord van een catamaraan waar u heerlijk in de middag gaat zeilen. Zwem en snorkel in de koele, heldere waters van de Caribische zee bij Anse Couchon. Nadat u een bezoek aan het schilderachtige Marigot Bay kunt u met zekerheid zeggen dat u het beste van St. Lucia heeft gezien.

  Prijs voor kinderen: USD 69,- p.p.

 • Bird watching

  USD 92 p.p.

  Speciaal voor degenen die interesse hebben in het regenwoud. Onder begeleiding van een gids gaat u op zoek naar de tropische vogels in het regenwoud. Ontdek de verschillende tropische vogels, vooral de St. Lucia papegaai en kom een stukje dichter bij de natuur.

 • Sunset Cruise

  USD 69 p.p.

  Geniet van een romantische zonsondergang cruise en krijg de kans om even terug in de tijd te gaan. U vaart mee op een 18de eeuwse replica van een schoener. Geniet van champagne, kleine hapjes en van een prachtige zonsondergang.

  Prijs voor kinderen: USD 34,50.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).