Hotelcombinatie vakantie Islandhopping Barbados, St. Lucia & Grenada

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

4 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 21-11-2017

Schitterende mogelijkheid om deze 3 eilanden te bezoeken zonder alles zelf te regelen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

BWHL van Kempen
8,6
Toegevoegd op: 25-12-2017

De beklimming van Gros Piton het hoogtepunt van de reis.

Saint Lucia en Grenada vonden wij het mooist.Openbaar vervoer "minivans " voor een dollar .Op ieder eiland hebben we ter plaatse een taxi gezocht en onderhandeld voor een Tour van zeven uur.Dit was was goedkoper en boeiender dan de aangeboden excursies ter plaatse.De beklimming van Gros Piton vraagt wel degelijke stapschoenen en een beetje conditie (we zijn 69 en 73 ) Op Grenada zijn Grand Etang National park en Seven Sisters waterval met openbaar vervoer de zgn minivans bereikbaar.

MML Cool
9,5
Toegevoegd op: 28-12-2017

Drie prachtige eilanden, vriendelijke mensen, rustige stranden, veel te doen

Uiteraard zijn op alle drie de eilanden prachtige stranden waar je heerlijk tot rust kunt komen. Maar er is ook genoeg te zien en te doen. Ziplinen in het regenwoud van St Lucia, kayakken op zee in Grenada, met een catamaran de zee op om te snorkelen in Barbados, en nog veel meer. Verken de eilanden (met name de vulkanische eilanden St Lucia en Grenada zijn prachtig) en ontmoet de meest vriendelijke mensen die er zijn. Een paar tips: - St Lucia en Grenada gebruiken dezelfde munt, Barbados heeft een eigen munt. - Eten en drinken zijn relatief duur. In St Lucia en Barbados zijn goede supermarkten om de hoek. - Kom zeker anderhalf uur voor vertrek op het vliegveld bij de binnenlandse vluchten. Inchecken gaat op zijn gemak en gaat minder efficiënt dan in Europa. In St Lucia hadden we bijna onze vlucht gemist omdat de lokale reisagent ons erg kort van tevoren ophaalde

RM van Bruchem
6,2
Toegevoegd op: 27-03-2018

prachtige eilanden

De binnenlandse vluchten waren niet goed geregeld, of via een enorme omweg of belachelijk vroeg in de ochten (4.30).

JTW van Hamond