Belize

Hoogtepunten als ruïnes uit de Mayacultuur, een rijke onderwaterwereld en prachtige regenwouden.
Comfortabele driesterrenhotels in Mexico en Guatemala.
Deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

0

Rondreizen in Belize

Vakantie Belize – Ga mee op reis naar een droomplek

Belize is een land met een rijke geschiedenis en cultuur, maar ook mooie stranden, een regenwoud en een rijke onderwaterwereld. Ervaar het zelf met een vakantie in Belize uit ons aanbod. Wij bieden een singlereis naar Belize aan waarbij alle hoogtepunten van dit land aan bod komen. Een volledig georganiseerde reis onder begeleiding van een deskundige Nederlandssprekende reisleiding die alles over dit land kan vertellen.

Belize reizen: natuur en cultuur

Een vakantie in Belize zorgt voor een mix van natuur en cultuur. Belize is een ex-kolonie van Engeland en hier wonen Garifuna’s, een typisch Caribisch volk met traditionele kleding. Liefhebbers van de onderwaterwereld komen tijdens een Belize vakantie ook aan hun trekken. Er zijn prachtige, tropische stranden met een rijke onderwaterwereld. Maar je kunt hier natuurlijk ook heerlijk relaxen aan het strand. 

De Maya ruïnes van Tikal

Natuurlijk mag een bezoek aan de bekende Maya tempels ook niet ontbreken tijdens een Belize vakantie. In buurland Guatemala ligt Tikal, bekend om haar ligging midden in de jungle. Tip: breng vroeg een bezoek aan de Maya ruïnes van Tikal, dan heb je een grote kans om de prachtige bewoners van dit gebied te aanschouwen waaronder parkieten, toekans, apen, neusbeertjes en zelfs krokodillen.

Ontdek de raadsels van de Maya’s

Naast Belize zijn er nog veel meer fascinerende landen in de omgeving, die wij in een reis gecombineerd hebben. Reizen naar Belize, Mexico, Guatemala en Honduras in een compleet georganiseerde vakantie. Stap in de voetsporen van de Maya’s en ontdek de cultuur in al haar facetten. Van een wandeling door de jungle van Tikal tot een boottochtje op het meer van Atitlan, omgeven door vulkanen, het is allemaal onderdeel van de prachtige reis door de landen van de Maya’s.

Wij hebben alles geregeld

Vliegen naar Belize, overnachten in comfortabele hotels, genieten van vele excursies en extra’s die zijn inbegrepen bij de reis: wij hebben het allemaal geregeld. Ga mee op ontdekkingstocht naar de Maya’s. Naar Belize reizen zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Een unieke bestemming die veel indruk zal maken, zeker in combinatie met de andere Maya landen.