Single groepsreizen in Belize

Hoogtepunten als ruïnes uit de Mayacultuur, een rijke onderwaterwereld en prachtige regenwouden.
Comfortabele driesterrenhotels in Mexico en Guatemala.
Deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

Singlereis Belize – Ontdek deze droombestemming

Met een groep singles het bijzondere land Belize ontdekken? Wij bezoeken de mooiste plekjes van Belize tijdens een singlereis, een reis om nooit meer te vergeten. De cultuur, prachtige stranden, het regenwoud en een rijke onderwaterwereld: het zijn slechts enkele kernwoorden van onze single reizen naar Belize. De deskundige, Nederlandssprekende reisleider zorgt ervoor dat de groep alles te weten komt over dit bijzondere land. 

Single reizen Belize: genieten!

We zorgen ervoor dat we tijdens de singlereis in Belize optimaal kunnen genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft. Belize is een ex-kolonie van Engeland waar de Garifuna’s wonen, een typisch Caribisch volk. Eén van de bijzondere dingen waarmee we zullen kennismaken tijdens de single groepsreis in Belize, maar dat is nog lang niet alles! De single reizen zijn zeer complete reizen voor iedereen die graag met een gezellige groep singles op reis wil gaan.

Ontdek de raadsels van de Maya’s

Ontdek de raadsels van de Maya’s tijdens een gecombineerde singlereis naar Mexico, Belize, Guatemala en Honduras. Een verrassende groepsreis door vier fascinerende landen. Van een wandeling door de jungle van Tikal tot een boottocht op het meer van Atitlan, deze reis zit vol bijzondere momenten. Een singlereis die wij zeker kunnen aanraden.  

Terug naar boven