Privé rondreizen in Bhutan


Bhutan is één van de meest geïsoleerde landen ter wereld, waardoor de cultuur nog zeer authentiek is. Een belevenis op zich! Maar ook de schitterende valleien van Bumthang en de culturele stad Paro met het beroemde Tijgernest klooster maken uw reis bijzonder. Kortom de unieke bevolking, de ongelofelijk mooie natuur en cultuur zorgen voor onvergetelijke reizen!

Lees onze uitgebreide informatie over Bhutan.

Individuele rondreis Bhutan – Ontdek de Himalaya

Op zoek naar een authentieke bestemming voor een individuele rondreis? Bhutan is een van de meest unieke bestemmingen uit ons aanbod. Een privéchauffeur brengt u naar alle hoogtepunten van dit land tijdens de privé rondreizen. Een heerlijke, ontspannen manier om kennis te maken met dit land. Daarbij zijn de vluchten, overnachtingen en veel excursies ook geregeld.

Privé rondreis Bhutan: een bijzondere ervaring!

Tijdens de privé rondreis ontdekt u wat Bhutan zo bijzonder maakt. Van mystieke kloosters en groene heuvels tot de magische bergtoppen van de Himalaya. Het Tijgernest Klooster is één van de letterlijke hoogtepunten. Magische tempels hoog in de bergen met een fenomenaal uitzicht. Tijdens de rondreis bezoekt u dit klooster individueel, in uw eigen tempo. Tijdens de reis maakt u ook uitgebreid kennis met het Boeddhisme en de lokale pelgrims.

Bhutan & Nepal ontdekken 

Wij bieden gecombineerde privé rondreizen naar Nepal en Bhutan. Het beste van deze twee landen in een complete rondreis. Het reisprogramma is zorgvuldig samengesteld en biedt natuurlijk genoeg mogelijkheden om dit zelf naar eigen wens in te vullen. De perfecte balans tussen beleving en comfort.

Ga met ons mee en ontdek deze twee bijzondere landen!  

Terug naar boven