Privé rondreizen in Bolivia

Hoogtepunten als La Paz, de zoutvlaktes van Uyuni, het Andesgebergte en invloeden van de Indiaanse cultuur.
We overnachten in comfortabele lodges en hotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

2

Privereizen in Bolivia

Individuele rondreis Bolivia – Ontdek de hoogtepunten

Op eigen gelegenheid op ontdekkingstocht door Bolivia? Een individuele rondreis uit ons aanbod maakt dit mogelijk. Wij hebben een reisprogramma samengesteld en regelen de vluchten, het vervoer, de overnachtingen en diverse (optionele) excursies. Alle hoogtepunten komen voorbij tijdens de privé rondreis in Bolivia. Daarbij overnacht u in zeer comfortabele en centraal gelegen hotels voor de bezienswaardigheden. Een complete rondreis voor iedereen die dit bijzondere land wil ontdekken.

Privé rondreis Bolivia: een paar hoogtepunten

Tijdens de rondreis kunt u Bolivia individueel ontdekken. Van een bijzondere stadstour in prachtige La Paz tot de unieke zoutvlaktes die u vast wel moet kennen van de vele bijzondere foto’s die hier gemaakt worden, het is allemaal onderdeel van ons programma van de privé rondreizen. Maar ook een bezoek aan de door UNESCO tot werelderfgoed uitgeroepen stad Sucre mag niet ontbreken. De mooiste stad van Bolivia!

De rondreis combineren 

Naast Bolivia is het ideaal om de individuele rondreis te combineren met een individuele rondreis naar Peru en Argentinië. Om die reden bieden wij complete rondreizen naar deze drie landen aan. Een gecombineerde rondreis waarbij u kennis maakt met de hoogtepunten van de drie landen. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is!

Terug naar boven