Privé rondreizen in Bolivia

Hoogtepunten als La Paz, de zoutvlaktes van Uyuni, het Andesgebergte en invloeden van de Indiaanse cultuur.
U overnacht in goede toeristenklassehotels.
Wij adviseren u graag in het maken van uw keuze.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

2

Privé rondreizen in Bolivia

Individuele rondreis Bolivia – Een privé rondreis door dit bijzondere land

Wie denkt aan een vakantie in Bolivia, denkt al gauw aan de bekende witte zoutvlakte. Maar dit land heeft nog zoveel meer te bieden. En daarom bieden wij een rondreis in Bolivia aan, om u dit bijzondere land te laten zien. De vele kleurrijke markten, de vriendelijke bevolking, de bijzondere woestijn, het is allemaal onderdeel van een Bolivia rondreis.

Bolivia rondreizen: de mooiste plekjes

Een individuele reis door Bolivia brengt u naar verschillende mooie plekjes in dit land. We starten in La Paz, de hoofdstad van Bolivia. Het bijzondere aan deze stad is de ligging: in een canyon op 4.000 meter hoogte! Ga lekker rondwandelen op één van de plaza’s en ontmoet de vriendelijke lokale bevolking. Maar tijdens een rondreis in Bolivia brengt u ook een bezoek aan Sucre, dat door UNESCO is uitgeroepen tot historisch en cultureel erfgoed. Het is een Spaans aandoende stad en wordt zelfs de mooiste stad van Bolivia genoemd.

Maak foto’s op de zoutvlakte van Bolivia

Natuurlijk hoort een bezoek aan de zoutvlakte ook tot onze rondreizen in Bolivia. Zo ver als u kunt kijken ziet u een vlakte van wit zout, die op plaatsen honderden meters dik is. De totale vlakte is ruim 12.000 kilometer groot en zelfs de hotels aan de randen van deze vlakten worden van zoutblokken gemaakt. Misschien overnacht u wel in een van deze bijzondere hotels tijdens de rondreis in Bolivia. Het is hoe dan ook een indrukwekkende ervaring en u zult hier vast en zeker vele foto’s maken.

Een rondreis in Zuid-Amerika

Wij bieden niet alleen de mogelijkheid om Bolivia te leren kennen tijdens een rondreis, maar wij bieden een complete rondreis in meerdere landen van Zuid-Amerika. Een rondreis in Argentinië, Peru, Brazilië en Bolivia bijvoorbeeld. Tijdens deze rondreis laten we de mooiste plekjes van alle landen zien.

Ga met ons mee naar Bolivia

Tijdens de Bolivia rondreis overnacht u in comfortabele hotels en lodges. Eigenlijk hebben we alles al geregeld, u hoeft alleen nog maar te genieten van alle mooie momenten. Ga mee met op reis in Bolivia en geniet van dit onvergetelijke avontuur.