Vakantie Bonaire

Vakantie Bonaire: heerlijk genieten

Genieten is het woord dat van toepassing is op een vakantie naar Bonaire. Ontdek de prachtige baaien, de eindeloze witte stranden en de fascinerende onderwaterwereld. Heerlijk relaxen op het strand of een duik nemen in het heldere water, waarin zo’n 470 soorten vissen te bewonderen zijn. Bonaire wordt niet voor niks een paradijs voor duikers genoemd. En breng tijdens de vakantie ook zeker een bezoek aan het kleurrijke Kralendijk. Bonaire is dé bestemming voor een tropische vakantie aan de Caribische zee. En wij zorgen voor een zeer comfortabele vakantie op dit mooie eiland.

Keuze uit 0 Bonaire reizen in 5 categorieën

  • Groepsrondreizen 0
  • Single groepsreizen 0
  • Privé rondreizen 0
  • Familie rondreizen 0
  • Strandvakanties 0

Uitgelicht: Kralendijk

Beeld van soldaat Terracottaleger

Kralendijk fungeert als het regionale centrum van Bonaire. Het is tevens de zetel van het eilandbestuur. De nederzetting ontstond in 1810 rond de op deze plek aanwezige natuurlijke haven. Hier hadden de Nederlanders een klein fort gebouwd, Fort Oranje, om het eiland tegen invallers te beschermen...

Vakantie Bonaire Ga naar de Sunshine State!

Op vakantie naar een eiland waar bijna het hele jaar de zon schijnt? Het klinkt bijna te mooi voor woorden, maar het geldt toch zeker voor een vakantie naar Bonaire. Met de talrijke mooie stranden en de rijke onderwaterwereld is dit een heerlijk eiland voor liefhebbers van zon, zee en strand. En wij regelen alles voor een comfortabel verblijf tijdens een vakantie op Bonaire zoals de vluchten en comfortabele overnachtingen.

Volop duik- en snorkelmogelijkheden

Ben je een liefhebber van duiken of snorkelen? Dan zit je op dit eiland zeker goed. Het wordt zelfs het ‘duikersparadijs’ genoemd met in totaal zo’n 53 duikspots. Het is dus zeker een aanrader om tijdens je vakantie op Bonaire te gaan duiken of snorkelen. Bewonder onder water de adembenemende koralen en de vele tropische vissen, zoals de papegaaivissen en keizervissen. Maar hier kom je ook zeepaardjes tegen onder water. Op zo’n 1,5 kilometer ten westen van Bonaire ligt ‘Klein Bonaire’. Een hele goede duiklocatie met ongerepte koraalrissen. Maar hier kun je ook rode flamingo’s spotten!

Bijzondere stranden

Na het duiken of snorkelen kun je natuurlijk heerlijk genieten op de mooie stranden op dit eiland. Een aanrader is Pink Beach, een bijzonder strand met lichtroze gekleurd zand. Of ga naar het kleine, idyllische strandje Playa Wayaka in het Washington National Park. Wil je relaxen op een goede strandstoel waarbij de drankjes je gebracht worden? Dan kunnen we Harbour Village aanraden, waar je ook heerlijk kunt liggen in een van de hangmatten tussen de palmbomen. Genoeg mooie stranden om tijdens je vakantie op Bonaire te bezoeken!

Ga naar het mooie eiland Bonaire

Het eiland Bonaire is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een eiland met mooie stranden en een rijke onderwaterwereld. Hier kom je even helemaal tot rust! En wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten tijdens een vakantie op Bonaire. Daar kun je op rekenen!