Bonaire

Hoogtepunten als Kralendijk en een duikersparadijs met een prachtige onderwaterwereld.
Overnacht in een comfortabel en sfeervol resort op loopafstand van Kralendijk.
Onze lokale vertegenwoordiger is ter plaatse beschikbaar.
Vliegen met KLM en alle benodigde transfers inbegrepen.

Rondreis Bonaire - Een tropische rondreis!

Op zoek naar een rondreis op een heerlijk tropisch eiland? Dan is een rondreis op Bonaire zeker goed om te overwegen. Bonaire is een eiland waar je heerlijk kunt zonnebaden op de prachtige stranden of de onderwaterwereld kunt ontdekken in de heldere Caribische zee. En wij zorgen ervoor dat je tijdens de rondreis op Bonaire niets tekort zult komen. Van de vluchten tot transfers, van de excursies tot de overnachtingen: wij regelen het allemaal.

Van watersport tot flamingo’s

Bonaire wordt ook wel het duikersparadijs genoemd en tijdens een rondreis op Bonaire raden we dan ook zeker aan om te gaan duiken of snorkelen. Zodra je kopje onder gaat, weet je niet wat je ziet. Een kleurrijke onderwaterwereld met adembenemende koralen en tropische vissen. Bonaire heeft zelfs wel 53 duikspots met in totaal 470 soorten vissen. Waar je bijvoorbeeld heel goed kunt duiken is op het eilandje ‘Klein Bonaire’ waar je ook flamingo’s kunt spotten.

Ontdek Bonaire

Een rondreis op Bonaire is de ideale manier om dit relaxte eiland te ontdekken. Bezoek meerdere mooie stranden en ga op avontuur tijdens het duiken en snorkelen. Maar breng ook zeker een bezoek aan de kleurrijke hoofdstad Kralendijk! Tijdens de rondreis zorgen wij ervoor dat je heerlijk, comfortabel kunt overnachten. Wacht dus niet langer en kies voor een vakantie naar dit tropische eiland.