Groepsrondreizen in Botswana

Hoogtepunten als de Okavango Delta, gamedrives in Moremi Game Reserve en een diversiteit aan landschappen.
We overnachten in tenten of lodges midden in de natuur.
Groepsrondreis met Nederlandssprekende reisleiding. 
Veel excursies en extra's zijn bij de prijs inbegrepen.

3

Groepsrondreizen in Botswana

Groepsreis Botswana – Ga met ons mee op safari

Wist je dat Botswana hét safari land genoemd werd? We gaan het ontdekken tijdens de groepsreis in Botswana. Een avontuurlijke groepsreis met diverse landschappen en spannende game drives. Tijdens een groepsrondreis in Botswana nemen we je mee naar de mooiste plekjes en regelen we de vluchten, de overnachtingen en excursies. Een ideale manier om dit bijzondere land in Afrika te leren kennen.

Botswana groepsreis: een belevenis

Onze groepsreizen naar Botswana zijn een bijzondere belevenis. Zo is er de mogelijkheid om een San dorp te bezoeken, een dorp met de oorspronkelijke inwoners van dit gebied waarover we alles te weten komen. Maar het is ook mogelijk om vanuit Maun, de toegangspoort tot de Okavango Delta, een rondvlucht te boeken. Dit is de grootste binnenlandse delta ter wereld en vanuit de lucht zie je pas echt hoe omvangrijk het netwerk van kanalen en moerassen is.

Op kampeersafari

Bij de groepsrondreizen in Botswana hoort ook een heuse kampeersafari in het Moremi Game Reserve. We slapen in ruime tweepersoons tenten op goede matrassen, midden in de Afrikaanse wildernis. Uiteraard krijgen we uitgelegd hoe we ons hier moeten gedragen tussen de dieren. En tijdens de groepsrondreis in Botswana gaan we natuurlijk ook op safari, ook wel een gamedrive genoemd. Samen gaan we op zoek naar de Big Five, welke dieren zullen we allemaal tegenkomen?

Vier landen in één reis

De groepsrondreis in Botswana is ideaal om te combineren met andere landen, waaronder een groepsreis naar Zuid-Afrika, Namibië en Zimbabwe. En laten wij deze landen nu net gecombineerd hebben in een groepsreis! Een avontuurlijke reis door vier landen, waarbij we samen het ultieme ‘Afrika gevoel’ gaan ontdekken. Alles is geregeld, van de vluchten tot de overnachtingen en vele excursies.

Ga mee naar Afrika!

Ga mee met één van onze groepsreizen naar Botswana en ontdek het echte Afrika! Liever met een eigen reisgezelschap op pad? Ook dat is mogelijk met een individuele rondreis naar Botswana. Daarbij reis je zelf rond met een huurauto. Alles is mogelijk! Dus wacht niet langer en ga met ons mee naar Botswana, een reis om nooit meer te vergeten.