Privé rondreizen in Botswana

Hoogtepunten als de Okavango Delta, gamedrives in Moremi Game Reserve en een diversiteit aan landschappen.
Je overnacht op prachtige locaties midden in de natuur.
Tijdens de 23-daagse kampeersafari heb je een Engelssprekende chauffeur/gids, een kok én camp assistance.
Onze reisspecialisten zijn continu voor jou op zoek naar de beste deals.

Individuele rondreis Botswana – Ontdek dit safariland

Misschien komt Botswana niet heel snel in je op als je op zoek bent naar een individuele rondreis. Maar wist je dat Botswana ook wel hét safariland genoemd wordt? Ga op ontdekkingstocht door de prachtige natuur en geniet in jouw eigen tempo van al het moois dat dit land te bieden heeft tijdens een privé rondreis in Botswana. Een bijzondere rondreis waarbij alles geregeld is, van de vluchten tot de overnachtingen en het vervoer.

Privé rondreis Botswana: op safari!

Natuurlijk is er tijdens de privé rondreizen in Botswana volop de mogelijkheid om op safari te gaan. Bijvoorbeeld in het Chobe National Park, het park met de meeste wilde dieren van dit land. Een prachtig landschap met zowel savannes als bossen. Welke dieren zul je vandaag spotten? Iedere safari dag is weer even verrassend tijdens de individuele rondreis.

Ontdek Zuidelijk Afrika 

De individuele rondreizen naar Botswana kunnen ook gecombineerd worden met andere landen in het zuidelijke deel van Afrika, waaronder een individuele rondreis naar Namibië, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Tijdens deze rondreis bezoek je individueel de hoogtepunten van alle vier de landen en ontdek je wat deze landen zo bijzonder maakt. Een groot avontuur in Afrika! Beleef het met de unieke, complete rondreizen uit ons aanbod.